Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindjart egy honapja hogy maganyosnak erzem magam es ongyilkossagra gondolok... Meg akarok halni de megis felek az ongyilkossagtol. Mit tegyek?

Enned van mit b@zdmeg? van egy meleg ágyad, ahova este lefekhetsz? vagy ütnek vágnak, kínoznak, éheztetnek? küzdöttél te már valaha is valamiért az életben? mit gondolsz, a szüleid hogy dolgoznál fel, ha te sajátkezűleg meghalnál? minden a segged alá van rakva. ezekbe belegondotál a szörnyűséges sirámaid közepette?? komolyan, nem sül le a bőr a képedről? 2 k.rva pofont érdemelnél.
szégyelld magad!!!!!!!!

Próbálj meg új ismerettségeket kötni.
16? Úristen! Gondolkozz már! Elvennéd magadtól azt az életet, amit nem is éltél meg? Tudod Te mennyi, ennél komolyabb dolog miatt kell majd még szomorkodnod?
Ne légy buta. Egy pár hónap múlva olvasd vissza ezt a kérdésed és kívánom, hogy őszintén tudj rajta nevetni.

Sokszor én is éreztem azt, hogy nem bírom, véget kell ennek az egésznek vetni. Amikor úgy érzed, összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és nem látod, hogyan tovább. Igaza volt annak, aki azt tanácsolta, hogy várj. Hidd el, egy-két hét, vagy talán nap, és változnak a dolgok. Jön egy új ismeretség, bármi, amitől jobban érzed magad.
Az, hogy néhányan arra buzdítanak, hogy tedd meg, hülyeség. Persze, hogy ne tedd meg! Ugyan mit számít az, hogy van-e mit enni, van-e hol lakni, ha az ember a béka segge alatt érzi magát, ha azt szeretné, hogy mindenki hagyja békén. Lehet, hogy sok a vita, lehet, hogy úgy érzed, hogy nem hiányoznál senkinek, de biztos, hogy van olyan, akinek igen.
"Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot!"

off "17:43"-es látom te még soha nem voltál depressziós, magyarul inkább alád van odarakva minden...Én ilyen embereket vágnék pofon,akik ilyen fórumon - név nélkül - beszélnek így. Szégyelld el magad, és gondold át az életed és a személyiségedet. köszi...agyalágyult idegbeteg bunkó marha-.-'
on
Sztem keress fel 1 jó pszihológust. Van 1 távoli ismerősöm még az egyetemről. Ő szedett kedélyjavítókat,sokkal jobb lett tőle a közérzetük.

Állj pozitívan a dolgokhoz pajtás. :)
Lent vagy a mélyponton. Innen már csak felfelé vezet az út. ;) De persze el is menekülhetsz az egész elől, de így többet fogsz veszteni, mint nyerni. Gondolj bele, 16 évesen még előtted az élet, fognak történni veled jó dolgok. Rengeteg. Csak vedd őket észre, az élet összes apró csodáját. :) De elmenekülhetsz a rosszból és ki tudja mi van ott :P Itt meg még tuti biztos, hogy rengeteg jó fog veled történni. :)
Egy életed van, nem azért kaptad a szüleidtől, bármilyenek is veled most, hogy eldobd, nem. Akárki akármilyen te ÉLVEZED ki az életed, csak ez az egy van.

Én meg 3 éve magányoskodom, mert még mindig nincs elég vér pucámban probálkozzak lányoknál, de még 21 éves vagyok igaz még szűz, de remélem nem sokáig.:)
Ja és az "előttem van még az Élet" reményt.
Azt a nős pasid meg felejstd el, mert nem érdemel meg.
Ne foszd meg magad attól, hogy a jővőben szerető feleség és családanya lehessél.
Én 3szor voltam reménytelenül szerelmes volt mikor évekig, de az életnek mennie kell tovább nem de?:D
Lejobbakat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!