Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindjart egy honapja hogy maganyosnak erzem magam es ongyilkossagra gondolok... Meg akarok halni de megis felek az ongyilkossagtol. Mit tegyek?
én lassan hogy 9. hónapja magányos vagyok. Elhagyott a bnőm, mindenkiben őt látom, de neki már nem kellek. Vele álmodok, mindenhol ő van...
Én is gondoltam az öngyilkosságon, hogy milyen módon lehetne. Azért nem iszok, mert akkor valószínű hogy meg is tenném, de így félek az öngyilkosságtól, meg nem akarok bánatot okozni a szeretteimnek. Kár hog ynem vagy most itt,megvígasztalnálak,vagy meg kisírnánk magunkat
ne legyél öngyilkos, annyi szép van az életben. csak meg kell találni. :) a boldogságot kell kutatni és a jót.
itt miskolcon egy 15 éves fiú vetett véget az életének úgy, hogy kiugrott a 10.ről egy lány miatt.... -.-' be volt szívva meg ittas volt kissé és nemnagyon tudta micsinál. (vagy lehet, hogy pontosan tudta ? :O) szóval camoztak a csajjal, felvágta az ereit és megmutatta a csajnak a camba, aztán meg kiugrott az ablakon :S
hatalmas fájdalmakat élhetett át, ugyanis a mentőkocsiban halt csak meg.. :SSS
ne legyél öngyilkos! egyáltalán.. hány éves vagy ?!
nem gondoltál bele, hogy mennyi fájdalmat okozhatnál ezzel a szeretteidnak ?! az egy dolog hogy magányos vagy. millióan vannak ilyenek. és ők legalább törekszenek arra, hogy jó legyek, hogy megtalálják a megoldást erre. nem pedig a legkönnyűbb módszert választva elmenekülnek minden elől.. -.-'
ez annyira szánalom.
ha meg tényleg öngyilkos akarsz lenni, akkor vmi gyors módszert válassz. lődd fejbe magad vagy valami.. bár még valószínűleg akkor is élnél még 5-10 másodpercig.
a legrosszabb viszont ha savat iszol. az szétmarja a gyomrod. vagy ha megfolytod magad. :/ nahát nemtudom. lehet válogatni.. mindenesetre szerintem inkább megoldást kell találni. vannak akik sokkal rosszabb helyzetben vannak. mondjuk az afrikai szülő nélküli szegény gyerekek ? akiket dolgoztatnak.. na gondolkodj el kicsit...
L/15
Figyelj. Nem csak te vagy így. Én is hasonlóképpen voltam, hogy azt gondoltam, mennyivel jobb lenne, ha nem is léteznék. És mennyire magányos vagyok. Mert sokszor tényleg nagyon annak érzem magam. Az öngyilkosság, mint olyan, csak egy pillanatra jutott eszembe, mert rájöttem, hogy lenne, ai megsiratna, és összeomolna, ha kinyírnám magam. A másik, ami miatt eszembe jutott, hogy elég gyáva dolog, és nem tartom magam gyávának, és szerintem te se magadat. A harmadik, hogy annak ellenére, hogy nem járok templomba, nem hordok keresztet, nem szoktam rendszeresen imádkozni, hiszek Istenben, ugyanakkor nem abban az Istenben, akiben a többiek. Azt viszont akkor is hiszem, hogy kvára nem örülne, ha öngyilkos lennék. Te is érsz annyit, hogy ne legyél az! Érsz annyit, csak be kell, hogy lásd ezt. Tudom, most mit érezhetsz, gondolhatsz, még akkor is, ha nem ismerlek, vagy nem ismerem az adott szituációt. Remélem minden helyrejön, és az öngyilkosság gondolatát pedig pbáld meg elfelejteni. Légy erős, hidd, hogy erős tudsz lenni, és akkor az is leszel! Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!