Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? (Ha kicsit is érdekel a problémám lent olvashatod)
Ne várd, hogy a szádba repül a sült galamb.
Nem akarok elkeseríteni, de 30 körül a nők már nem egy ilyen szinten lévő pasira vágynak (nem fognak az ölükbe venni és babusgatni, csak mert elesett vagy és szeretetre vágysz). Szóval szedd össze magad, kösd fel a gatyád és próbálj meg férfiként viselkedni, ismerkedni, mert különben sosem lesz barátnőd.
És ezt abszolút jó szándékúan írom neked.
Kérdés az, minek a nő?
Amióta nincs barátnőm (hála istennek) azóta van pénzem, szabadidőm, saját gondolataim, nem vagyok elnyomva, és nem várja el senki hogy megfeleljek neki... + nem kell hozzá meg a hülye hisztieihez alkalmazkodni és hallgatni a baromságait..
Végre valahára BOLDOG ÉLETET ÉLEK! és ehhez csak annyi kellett hogy ne legyen barátnőm.
Imádok végigsétálni a városon szingliként, és a sok nyomorult elnyomott pasinak nézni a sápadt arcát aki mellett ott sétál maga az ördög, dögös testben és 2 lábon, megbabonázva azokat... szerencsére rám már nincs hatással :D
Olyan nincs,kedves kèrdezo ès elozo,hogy valaki erre van rendelve! Ezt Ti magatok alakitottàtok igy! En tudom.29 èves No vagyok,csinosnak mondott,eszem is van,jo munkàm,humorom...Teljesen tisztàban voltam az èrtèkeimmel,azt hittem,csak màsok nem làtjàk,ezèrt voltam èvekig egyedul.Eloszor èn sem szerettem volna senkit,aztàn teltek az èvek,egyre rosszabb lett,ès mikor màr szerettem volna,annyira belesuppedtem a sajàt onsajnàlatomba,hogy nem kellek senkinek,ilyen+olyan szerencsètlen vagyok,hogy mindenkinek van pasija csak nekem nincs,hogy èszre sem vettem,hogy azèrt nincs,mert ezen picsogok ès vàrok,hogy valaki csak ugy becsenget,hogy "hahoo! En ràmm vàrsz!" Na,ez nincs igy!! Màr èn is elore rettegtem,nehogy règi baràttal,ismerossel fussak ossze,nehogy megkèrdezzèk,van-e màr valakim. Aztàn ràjottem,hogy ez nem igy mukodik! Addig,mèg Te sajàt magad nem ismered el a jo tulajdonsàgaid,nem èrzed jol magad a borodben egyedul,nem fogod màssal sem,ezèrt az èlet nem kuld senkit! Kezdj el màr èlni! Igy 30 èvesen!Ha van munkàd,talàn menj el otthonrol ha megteheted (anyagilag) igy nem kell azon ràgodnod,hogy haza vigyèl valakit! Itt az ideje felnoni,a sarkadra àllni,sinre tenni az èleted,kesergès helyett.Sajnos az nem old meg semmit,csak Te tehetsz a sajàt boldogsàgodèrt.Eloszor is kezdj el kimozdulni.Ha nem szereted a szorakozohelyeket,menj sètàlni,parkok,esetleg sportolj,kezdj beszèlgetni az eladolànyokkal,ilyesmi..:) Vagy ismerkedj a neten.Sok olyan làny van,aki igy gondolkodik,ilyen helyzetben van,mint Te.Talàljatok egymàsra..Nem mondom,hogy nem fogsz csalodni,koppani,de konyorgom,el kell kezdeni valahol..:) Viszont van egy fontos dolog! Eloszor is hagyd abba az onsajnàlatot,ès nehogy ezen keseregj a Noknek..Legyèl oszinte (de nyitsd ki a szemed,ki èrdemli meg) ès probàlj magabiztosnak tunni mèg ha nem konnyu,akkor is.Mikor èn vàltoztattam a hozzààllàsomon,hamar ràtalàltam (vagy talàlt ràm:)) az igazira,mostmàr felesèg vagyok,hamarosan anyuka!:)
Hajrà!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!