Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első látásra szerelem?

Figyelt kérdés
Életemben először láttam egy bulin a barátnőjével, akkor egymás szemébe néztünk semmit nem éreztem, mostmár lassan 1 hónapja hogy nem láttam nagyon megszerettem, nem tudom mit tegyek, megszeretném ismerni. Tudom hogy a szülei elváltak és az anyukájával él, de az apukájával egy faluban lakom. Azóta nem telik el nap hogy ne jusson eszembe és ne nézzem meg a képeit különböző közösségi oldalakon. Mit tegyek? 16L Ő pedig 19F
2009. jún. 23. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szedd össze a bátorságod és keresd meg. Van első látásra szerelem.
2009. jún. 23. 16:00
 2/11 anonim ***** válasza:
tényleg van...a barátom és én vagyunk az élő példa :) immár 8 hónapja
2009. jún. 23. 16:01
 3/11 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy nagyon ritkán van itt, meg van barátnője, meg mit is mondanék neki félnék a visszautasítástól

köszi az eddigi válaszokat

2009. jún. 23. 16:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Nahát én majdnem ugyanígy vagyok.Csak én fiú vagyok és kábé 3 hete a buliban szemeztem egy csajjal aki piszkosul megfogott.Csak nem mertem odamenni hozzá:D Most viszont már simán odamennék hozzá csak sehol nem találom,nevét se tudom,semmit róla:( Pedig mindennap eszembe jut,olyan angyali teremtés és annyira nekem való...De hát ez az én formám...20/F
2009. jún. 23. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Írj neki az egyik közösségi oldalon!
2009. jún. 23. 16:12
 6/11 A kérdező kommentje:
egy cipőben járunk, mindenféleképpen menj el még arra a szórakozóhelyre hátha újra látod és cselekedj :D
2009. jún. 23. 16:14
 7/11 A kérdező kommentje:
És nem venné tolakodásnak hogyha írnék? és pl. hogy kezdjem?
2009. jún. 23. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem lenne gáz. A csajok örülnek a leveleknek.

Ha megvan adva az msnje, akkor dumálj vele ott.

Ha nincs, akkor írj neki, hogy XY vagyok, szimpatikusnak tűnsz, lenne kedved msn-ezni?

2009. jún. 23. 16:19
 9/11 A kérdező kommentje:
fiúnak írnék
2009. jún. 23. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet nem orvendesz annak amit irok, de ha van baratnoje en nem bolygatnam a kapcsolatot. Foleg, ha komoly srac, es ha regota egyutt van a lannyal. Nekem is 19 eves parom van, 2 eve hamarosan, hogy egyutt vagyunk, de ha valaki futna utana tuti kiakarnam nyomni a szemet!

amugy ha eltudod szerelni a baratnojetol, valoszinuleg majd toled is elfogja szerelni valaki! akarmennyire szereted, szerintem nem fair. meg akkor sem ha ugy tartod szerelemben es haboruban mindent szabad! ez hulyeseg...

2009. jún. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!