Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre kéne hozni a barátságot, vagy véget vetni neki ha már erősebb szálak alakultak ki köztünk?
Ilyen kérdéseknél hangzik el ezerszer a fejemben, hogy adja ég, hogy nem az én párommal kavarsz a hátam mögött...
Én már azt sem tartom egészséges barátságnak, ahol folyton ölelgetik, puszilgatják egymást a felek, a csókról nem is beszélve. Ez már RÉGEN nem barátság. Eddig is tetszett, akkor hogy lenne szimplán barát?
Nem eddig nem tetszett egyáltalán, utobbi időkben kezdődött. Mint férfi most se tetszik különösebben, nem is az esetem. De van benne valami ami ezt váltotta ki belőlem. Amíg nem voltam ebbe az érzésbe biztos nem is jutott eszembe bármit is csinálni, aztán lépett ő..
Igen én is ettől félek hogy ez már nem barátság, de valahol bennem van az hogy háta újra olyan lehet minden mint régen.. ( hogy csak legjobb barátok)hiába szeretem, sokkal fontosabb egy barát, csak így már nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!