Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy nos ferfiba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nos ferfiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 14:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
hat igen tudom:((
2009. jún. 23. 15:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónapig volt "kapcsolatom" egy 32 éves nővel,akinek volt férje meg 2 gyereke.Bár a kapcsolat csak szexuális jellegű volt, de miután bevallottam hogy kezdek érezni vmit iránta, egyből szakított,azóta nem is láttam.-A te eseted hasonló,csak te lány vagy.Biztos kikezdene veled.De érted nem hagyná ott a családját.-Ha komoly kapcsolatot akarsz,próbáld elfelejteni,mert az nem fog összejönni vele-Ha viszont csak "hancúrozni" szeretnél vele akkor talán érdemes(bár erkölcsileg kifogásolható).
2009. jún. 23. 15:31
 13/26 anonim ***** válasza:

Szia, megint én vagyok. Csak azt szeretném még mondani, hogy nem tudhatod... Én is így gondoltam hónapokon keresztül. Mert akkor már réges régen őrülten szerelmes voltam belé.... És tudtam, hogy nem fogja ott hagyni a feleségét. És lám, mi lett belőle... :) Még abban az évben elváltak... :)

Ez persze a pasitól is függ. Azt viszont csak Te látod, hogy ő hogy áll a dolgokhoz. Ha Te is úgy látod, hogy valami megcsillan a szemében, azért szerintem van esély. Sok sikert még egyszer :)

2009. jún. 23. 15:32
 14/26 A kérdező kommentje:
koszi szepen:)remelem sikerem lesz bar azt ketlem!.......hja es nem emlitettem h 10 ev a korkulombseg koztunk.........:(:(((
2009. jún. 23. 15:39
 15/26 anonim ***** válasza:

Micsoda? biztos kikezdene a kérdezővel? ugyan már...

ha a pasinak stabil a kapcsolata a feleségével, nagy ívben szarik rá, hogy a csaj felkínálja magát. sőt, jobban mondva, le se szarja.

2009. jún. 23. 15:45
 16/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy?
2009. jún. 23. 15:46
 17/26 A kérdező kommentje:
mar probalkozott nalam.......deh a buszkesegem nem engedte mert nem szabad!!.......a felesege ugy mond nem erdekli!.......de egyszer szinte elvaltak de a no meggondolta magat.......sajnos:(amugy 18 vagyok......a pasi pedig 28:((......deh nem erdekelne a korkulombseg csk legyen velem:((
2009. jún. 23. 15:53
 18/26 anonim ***** válasza:

15:18-as kommentje nagyon tanulságos. Főleg mert neki volt önbecsülése. Ha az a férfi nem így tett volna, akkor 15:18-as hagyja a fenébe. Persze valószínűleg neki se voltak rendben az otthoni dolgai, ha ezt így meg merte mondani.

A kérdés az, hogy neked is lenne ennyi önbecsülésed? Mert nekem úgy tűnik, hogy te már távolról belepistultál. Az ilyen lányokkal lehet rendszerint mindent megcsinálni, aztán simán eldobni, és ők még akkor is csak azt szeretik, aki velük elbánt. Vigyázz, ne juss erre a sorsra!

f24

2009. jún. 23. 15:59
 19/26 A kérdező kommentje:
en nem vagyok olyan lany aki konnyen odadja magat sot!!!vele mas volna!..........
2009. jún. 23. 16:02
 20/26 A kérdező kommentje:
van onbecsulesem csk mit csinaljak ha anyira szeretem h... akarmit megtennek erte:(((:(((nem iranyithatom a szivem h kibe szeressen bele sajnos!!!
2009. jún. 23. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!