Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel lehet öregebb a lány a fiúnál egy párkapcsolatban? Ha a fiu 4 évvel fiatalabb az sok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:01
1/10 anonim válasza:
az sem sok ha 40 évvel , ha szereted akkor nincs korhatár
2/10 anonim válasza:
ha 15 a lány és te 11 vagy, az elég gáz. ha a lány 25, te meg 21, az már nem annyira.
3/10 anonim válasza:
Bátyám 18, a barátnője 24 éves volt, amikor összejöttek.
4/10 anonim válasza:
Nagymamam 7 evvel volt idösebb nagyapamnal. Ha elmultak mind ketten 18 evesek akkor tökmindegy.
5/10 anonim válasza:
nálam az alsó korhatár 17 éves.
22/L
6/10 A kérdező kommentje:
15:06
mióta tart a kapcsolatuk?
nekem most egy 23 éves lány teccik... imádom! csak ő soknak tartja ezt a 4 évet! holott szerintem ez még nem különbség! ha lennék pl 15 meg is ertenem! de így??? :( szerintem ez még nem baj!
az élet nem egy leányálom sajnos :( pedig tőlem mindent megkapna amit akár 1 idősebbtől is megkaphatna!
2012. máj. 2. 16:34
8/10 anonim válasza:
én is 23 vagyok, de azért nem biztos, hogy belemennék egy ilyen kapcsolatba, azonban nem kizárt...
9/10 anonim válasza:
Nálunk 3 év, én 19 vagyok.. :) De hát nem mindenki járna ennyivel fiatalabbal. Én is megtehetném még sok más emberrel is, de nekem ő kell(ett).:)
10/10 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit akkor ez igazán nem számít. Egyébként szerintem 4 év nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!