Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik sokan azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan azt, ha nekik nem sikerült, akkor minden párkapcsolat rossz?

Figyelt kérdés

Én 7 éve élek együtt a férjemmel, és nagyon jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, sajnos együtt átvészeltük a szüleink halálát is. Tudom, hogy mindenben számíthatok rá. És azt is tudom, hogy hűséges típus. Nem mondom, ha egy bomba nő ráakaszkodna, biztos nem tudna nemet mondani, de szándékosan nem keresi a félrelépési lehetőségeket.

Itt gyakran írnak nők/lányok, hogy csalódtak a férfiakban, van-e még remény. Ha leírom, hogy igen, vannak normális pasik, csak meg kell találni, lehurrognak, lepontoznak. Volt aki írt nekem privit, hogy tuti, hogy már félrelépett a férjem, miért vagyok ilyen naiv.

A munkahelyemen lehurrogtak, amikor a magánnyugdíjpénztárom kedvezményezettjének őt írtam be, mert mi van ha elválunk? Már miért válnánk el?

Szerintem nem minden férfi gazember. Apukám pl. mindig azt mondta, hogy egy jól működő párkapcsolatot minek kockáztatni egy egyéjszakás kalandért?

2012. máj. 2. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

14:22-es voltam.

Nincsen eleve kudarcra ítélve az ilyen házasság, mi itt vagyunk a 16 év házassággal a hátunk mögött.

Mi az első lakásunkat vettük úgy, hogy 1/3-2/3 arányban. Mi is csak rábeszélésre, egy ismerősünk rossz tapasztalata miatt. Természetesen nem úgy házasodik az ember, hogy mi lesz ha...

Aztán később vettünk egy házat, azt már fele-fele alapon.

2012. máj. 2. 15:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy jól kell választani. Azt tudom, hogy a férjemet kielégíti az, hogy biztos családi háttere van. Fiatal korában sem volt valami nagy szoknyapecér, szerintem jóval több pasim volt, mint neki nője. Neki nem hiányzik a vadászat.
2012. máj. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!