Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért csinálja?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon önző, bár sajnos ez már a kapcsolatunk elejétől így van.. Másfél éve együtt vagyunk, de mostmár inkább olyan mintha tesók lennénk nem egy szerelmes pár :S Nekem szükségem van arra h vki udvaroljon nekem és folyton kimutassa h tetszem neki és szeret... de ő ezt nem teszi, inkább mint a tesók verekszünk veszekszünk és csúnyán beszélünk egymással :S megjegyzem nem én kezdem a csúnya beszélést és a verekedést... néha nagyon fáj már... hiába mondom neki h lány vagyok ne bántson nem érdekli, de ahogy beszél velem az is fáj :( Azt mondja szeret. de ez mennyire lehet igaz ? :S Annyiszor próbáltam már megbeszélni, de persze sosem megyünk semmire... :S Annyira sokszor akarom ott hagyni, de nincs rá erőm. Mintha minden ellenére is úgy szeretném ,hogy ha ott hagyom belehalok :S Pedig nem is vagyunk összenőve, mivel csak hétvégenként találkozunk. És sajnos megjegyzem már a szex se olyan mint régen :( Régen napi szinten többször... most heti egy alkalom :S pedig péntektől vasárnapig együtt vagyunk mindig :S
2011. dec. 11. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, a pasid fizikailag és lelkileg is bántalmaz, te meg tűröd, és még azt kérded, miért csinálja?

Hát azért, mert nem szeret.

Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor a tenyerén hordozza. Nem üti meg, nem ordít vele, nem csinál belőle egy tehetetlen bábot, ami most jelenleg vagy. Ja, és még ki sem elégít. Áruld már el - de érvelj is! - hogy ezek után mégis mi akadályoz meg abban, hogy kidobd a francba és új életet kezdj?

2011. dec. 11. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez elég érdekes... mert én se tudom :S Párszor megpróbáltam, de csak sírtam sírtam és sírtam nagyon fájt, ő meg mondta szeret és hát tudod én hülye miért is ne hinném el... a legdurvább,hogy külön országban élünk tehát csak egy csettintés lenne az új élet... :( De nem tudom, nem megy :S Szeretem... túlságosan is :'(
2011. dec. 11. 17:55
 3/7 Kobudera ***** válasza:
Szerintem Te a múltba és nem a jelenlegi állapotába szerettél bele. El kell ismerned ezt magadban is. Tedd tisztába az érzéseidet és az önismereted, olvass, gondolkozz. Dr. Csernus a Nő, pl.
2011. dec. 13. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

De egyébként, Tényleg nagyon is erőt kéne venned magadon!! Te ezt érdemled? hogy így bánjanak Veled? Gondolj csak bele, ha már most ez van... Mi lesz később?!?!

Minél később hagyod el, annál jobban húzod az időt, annál kevesebb esélyt adsz magadnak, hogy találj valaki olyat aki őszintén szeret és megbecsül. Ne vesztegesd az időd, lépned kell!!

2011. dec. 13. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyi,az én barátom 23 éves és ő is hasonlóan bánik velem másfél év után.Elkezd velem birkózni,állandóan csikiz (ami nálam a legdurvább kínzás),beszólogat...szóval ugyanúgy.De tudni kell,hogy a pasik nagy gyerekek.Óvodában is mindig azoknak a lányoknak húzták meg a haját,akik tetszettek nekik.A barátom például nehezen mutatja ki az érzelmeit.Igaz,hogy minden nap kimondja,hogy szeret,de más látszata gyakran nincs.Aztán néha rátörnek az érzelgős hangulatok és akkor én vagyok a világ. :) Mi sem vagyunk már olyan sokszor együtt,mint az elején,de még mindig megvan az az átlag heti 2 alkalom.

Egy kapcsolat nem csak arról szól,hányszor fekszetek le egymással,vagy hogy mennyit bókol neked,hanem arról,hogy éreztek egymás iránt.

Ha a barátnőimnek a pasijaikkal vannak problémái,mindig 2 kérdést teszek fel nekik,ami mindig segít a döntésben.

1. Szereted,vagy szerelmes vagy belé?

2. Hiányozna ha elmenne,vagy nem tudnád nélküle elképzelni az életed?

Ha mindkét kérdésnél a 2. lehetőségre szavazol,akkor nem kéne elhagynod,mert nagyon meg fogod bánni.

(Örülök,ha segítettem valamit.)

2011. dec. 13. 16:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Látom megoszlanak a vélemények.

Én 20 vagyok ő 21.

IMÁDOM és megpusztulnék nélküle, ígyis folyton hiányzik :( Utolsó lehet, hogy igazad van, csak az a baj, hogy én többet várok és többre vágyok.. bár sajna elfogadom ezt is.

A többieknek meg igazat adok, csak nem tudok lépni :( Mert szeretem, és nem akarom megbánni :(

2011. dec. 13. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

(Előző)

Én is többre vágyok,meg még sok dolgot ki szeretnék próbálni,amit a barátom miatt már valószínűleg nem lehet. Ilyenkor mérlegelek,melyik a fontosabb.Már volt pár olyan alkalom,amikor azt mondtam magamnak,hogy meg szeretném valósítani a vágyaim,de aztán mindig észbekaptam,hogy őt már akkor nem kapnám vissza.Szóval kompromisszumokat kötünk...Megegyeztünk,hogy ha valakinek valami gondja van a másikkal,szólunk és megoldjuk.Az álmokkal meg úgy vagyunk,hogy nem teljesítünk mindent,de ha teljesítünk valamit,közösen tesszük (pl én szerettem volna sokat utazgatni és ezentúl vele utazgatok...igaz,nem olyan laza,de jobb,mint a semmi).

2011. dec. 13. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!