Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miért csinálja?
Ha jól értem, a pasid fizikailag és lelkileg is bántalmaz, te meg tűröd, és még azt kérded, miért csinálja?
Hát azért, mert nem szeret.
Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor a tenyerén hordozza. Nem üti meg, nem ordít vele, nem csinál belőle egy tehetetlen bábot, ami most jelenleg vagy. Ja, és még ki sem elégít. Áruld már el - de érvelj is! - hogy ezek után mégis mi akadályoz meg abban, hogy kidobd a francba és új életet kezdj?
hány évesek vagytok?
De egyébként, Tényleg nagyon is erőt kéne venned magadon!! Te ezt érdemled? hogy így bánjanak Veled? Gondolj csak bele, ha már most ez van... Mi lesz később?!?!
Minél később hagyod el, annál jobban húzod az időt, annál kevesebb esélyt adsz magadnak, hogy találj valaki olyat aki őszintén szeret és megbecsül. Ne vesztegesd az időd, lépned kell!!
Figyi,az én barátom 23 éves és ő is hasonlóan bánik velem másfél év után.Elkezd velem birkózni,állandóan csikiz (ami nálam a legdurvább kínzás),beszólogat...szóval ugyanúgy.De tudni kell,hogy a pasik nagy gyerekek.Óvodában is mindig azoknak a lányoknak húzták meg a haját,akik tetszettek nekik.A barátom például nehezen mutatja ki az érzelmeit.Igaz,hogy minden nap kimondja,hogy szeret,de más látszata gyakran nincs.Aztán néha rátörnek az érzelgős hangulatok és akkor én vagyok a világ. :) Mi sem vagyunk már olyan sokszor együtt,mint az elején,de még mindig megvan az az átlag heti 2 alkalom.
Egy kapcsolat nem csak arról szól,hányszor fekszetek le egymással,vagy hogy mennyit bókol neked,hanem arról,hogy éreztek egymás iránt.
Ha a barátnőimnek a pasijaikkal vannak problémái,mindig 2 kérdést teszek fel nekik,ami mindig segít a döntésben.
1. Szereted,vagy szerelmes vagy belé?
2. Hiányozna ha elmenne,vagy nem tudnád nélküle elképzelni az életed?
Ha mindkét kérdésnél a 2. lehetőségre szavazol,akkor nem kéne elhagynod,mert nagyon meg fogod bánni.
(Örülök,ha segítettem valamit.)
Látom megoszlanak a vélemények.
Én 20 vagyok ő 21.
IMÁDOM és megpusztulnék nélküle, ígyis folyton hiányzik :( Utolsó lehet, hogy igazad van, csak az a baj, hogy én többet várok és többre vágyok.. bár sajna elfogadom ezt is.
A többieknek meg igazat adok, csak nem tudok lépni :( Mert szeretem, és nem akarom megbánni :(
(Előző)
Én is többre vágyok,meg még sok dolgot ki szeretnék próbálni,amit a barátom miatt már valószínűleg nem lehet. Ilyenkor mérlegelek,melyik a fontosabb.Már volt pár olyan alkalom,amikor azt mondtam magamnak,hogy meg szeretném valósítani a vágyaim,de aztán mindig észbekaptam,hogy őt már akkor nem kapnám vissza.Szóval kompromisszumokat kötünk...Megegyeztünk,hogy ha valakinek valami gondja van a másikkal,szólunk és megoldjuk.Az álmokkal meg úgy vagyunk,hogy nem teljesítünk mindent,de ha teljesítünk valamit,közösen tesszük (pl én szerettem volna sokat utazgatni és ezentúl vele utazgatok...igaz,nem olyan laza,de jobb,mint a semmi).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!