Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Férfiak számotokra mennyire fontos legyen a parotok
szexuálisan nyitott?
Figyelt kérdés
Mármint ne legyen tabu a szex,ténylegesen legyünk nyitottak beszélni a vágyainkról.
Én sokszor elképedve látom sok kapcsaltban tabu erről beszélni,prűdség van jelen.
Ti mit gondoltok? Nemet is írhattok ha szeretnétek.
ma 10:04
1/10 anonim válasza:
Nőként számomra ez nem fontos vagy nem fontos, hanem teljesen alapvető dolog. Nem szeretnék itt mutogatva meg virágnyelven beszélgetni a szexről, amit szeretnék azt szépen elmondom és ezt is várom el a másiktól is. Nem tudnék egy olyan emberrel lenni, aki semmilyen szinten nem nyitott és felszabadult a szexualitásában.
ma 10:08
2/10 anonim válasza:
Egy kapcsolat lényege pont a teljes nyitottság kellene legyen. A prűdségnek sok oka lehet, és kérdés hogy egyébként milyen szexuális vágyakat kell elfogadni, vagy esetleg akarata ellenére is kiszolgálni.
Sok oldala van ennek a kérdésnek. Nem kéne leszűkíteni csak szexuális nyitottságra, mert az egész kapcsolatban nem kellene sem titkolózni, sem játszmázni.
A másik probléma az, amikor a társ arra kell, hogy a vágyaimat betöltse - tehát ego áll az egészben, és nem a kölcsönösség.
ma 10:11
3/10 anonim válasza:
Nekem férfiként nem fontos, mert nem vagyok szexcentrikus. Sajnos ennek ellenére mindig olyan nőkbe botlok akik azok.
ma 10:13
4/10 anonim válasza:
Nőként szerintem alapvető és elengedhetetlen, hogy nyíltan tudjunk beszélni a vágyainkról és hogy ne zárkózzunk el az új dolgoktól. Nyilván mindenkinek megvannak a maga határai, nem azt írom, hogy ezeket át kell lépni, hanem hogy azokon belül legyen egy szabad kísérletezés.
Ennek hiányában nem is tudnék hosszútávon együtt lenni az adott emberrel. Annyira adja magát az őszinteség és a nyitottság fontossága.
ma 10:13
5/10 anonim válasza:
Semennyire.
F
ma 10:25
6/10 anonim válasza:
Fontos. Volt olyan ismerkedésem, ahol elég jól kijöttem a lánnyal, passzolt a humorérzékünk, jókat beszélgettünk, jónak indult a dolog. Aztán ágyba kerültünk, és kiderült, hogy ami nekem alap pl az orál nála az se nagyon játszik, illetve ami csúcs volt hogy közölte, hogy vagy ő megy el vagy én. Na ez a mentalitás nálam szintén nem fér bele, nálam mindkét fél jusson el a csúcsra ha képes rá szex közben. Szóval innentől kezdve bármilyen jól indult az ismerkedés, és tényleg külsőre és egyéniségre is nagyon ott volt a csajszi, át is került felejtős kategóriába. Ha nem hasonlók az igények, és nem törekedtek arra, hogy kiéljétek együtt a vágyaitok abból lesznek a megcsalások, amire én nem szeretnék opciókat hagyni. 34/F
ma 10:26
7/10 Fragments of Fantasy válasza:
Pont annyira, hogy én össze se jönnék olyannal aki nem nyitott szexuálisan. Itt most nem kell nagy dolgokra gondolni, hogy én nem is tudom mit akarok... minden héten swingert meg ilyenek, mert szó nincs ilyenről, hanem egyszerűen nekem az nem fér bele, hogy nem tudjuk megélni a vágyainkat egymással és ez a dolog már ott kijönne, amikor látom, hogy a másik ilyenről nem beszél, mert "jaj ilyenről nem szabad".. Tehát én olyannal aki prűd abszolút nem tudnék működni.
ma 10:27
8/10 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám hogy ugyanazok legyenek a preferenciák.
ma 10:44
9/10 anonim válasza:
Ha magátol nincs szenvedély meg ösztön meg ilyenek az már gáz ha beszelni kell rola es magátol meg nem jön semmi.
Nekem ilyen palik nem kellenének akiknek magyarázni kell.
ma 12:29
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos, ameddig ez alatt azt értjük, hogy négyszemközt meg tudjuk beszélni a vágyainkat nyíltan és elengedni egymást, ha azok összeegyeztethetetlenek. Mert azt is látom, hogy nem mindenki ugyanúgy értelmezni még ilyen értelemben sem a nyitottságot. Van, aki szerint már azért is prűd valaki, mert nem akar társaságban a szexuális életükről beszélni, illetve mert nem mindenféle szexuális aktusra nyitott (hányszor megkaptam, főleg online, hogy prűd vagyok, amiért irtózom a lábnyalogatástól vagy épp a cuckold kapcsolattól, és nem akarom kipróbálni az análszexetz...).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!