Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy a francba csináljam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a francba csináljam, hogy dicsérjem is a csajt, de ne is szálljon el magától?!

Figyelt kérdés

Barátnőmmel fura ez...:/

ha nemdicsérgetem az a baja, hogy soha nem mondom neki ,hogy így meg úgy gyönyörű vagy meg stb stb...

(szoktam mondani, nade nem annyiszor hogy nah...néha néha elejtek pár szót, de azmeg mintha elmenne a füle melett)

hameg dicsérgetem meg stb...akkor félek papucsnak fog hinni, mert célozgatott már rá, hogy úgyis szeretem őt én, ugyse hagyom el...meg stb stb...

nemtudom az egyensújt emgtalálni...hogy érezze is hogy gyönyörűnek találom, de ne is szálljon el magától, de ne si vagye kevésnek.

zavaros, és tele van hibával tudom, neharagudjatok..:/

2012. máj. 1. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szép vagy, RibiRebi
2012. máj. 1. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Túl nagy a segged, szép szemű!
2012. máj. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!