Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy "elszalad" mellettem az élet, pedig mindent megteszek, hogy ne így legyen. Mit csinálok rosszul?
24 éves lány vagyok és sajnos nagyon elkeseredett.
Egyszerűen nem tudok kilépni ebből az érdektelen, szomorú életből, pedig nagyon változtatni akarok.
Ez most nem önsajnálat, csipán tanácsokat szeretnék kérni., mert úgy érzem, hogy valamit nagyon rosszl csinálok.
Próbálok vidám és kedves lenni, a jó dolgokat meglátni az életben, de akkor is szomorú és magányos vagyok.
Semmi kikapcsolódás nincs az életemben...csak a kötelességek, a tanulás, a megfelelés...ez mind kell is, csak hiányzik a lazítás és az, hogy néha végre jól tudjam érezni magam.
Én is pont így érzek, csak én már letudtam a kötelességeimet....
Simán lehet, hogy nem csinálsz semmit rosszul (én sem érzem ezt) egyszerűen nem volt szerencsénk, így alakult az élet.
Én próbálok olyan társaságban lenni, ahol megjelenhetnek új csajok, akikkel ismerkedhetek, de így is elég kevés ember jön, mert a legtöbb barátomnak már évek óta van párja.... szóval lehet egyedül fogok megöregedni viszonylag jó adottságok ellenére is :S ^^
25/F
az a baj h az "áhított igazit kerested"
azt elsőre nem lehet tudni h ő e az igazi, soxor azt hisszük h igen ő az, aztán kiderül h mégsem, soxor azt hisszük h jajj ő jóképű jól néz ki, de tuti nem ő az...
akkor viszont lehet h a környezeteddel lesz a gond. Egy másik közeg, környezet lehet többet segítene.
ismerkedj továbbra is csak ne éld bele magad.
Ülj le valük egy besztélgetés erejéig, aztán ha nem szimpi akkor mond h cuki aranyos vagy, ebből lejön nekik, h "jólvan ennek is csak barát lennék" :) De legalább megkíméled magad a csalódásoktól a későbbiekben.
Ahogy előttem írták, igen, talán valakivel át kéne rágnod ezt a dolgot.
Amúgy hol és merre ismerkedtél eddig? hol jöttek össze a kapcsolatod/kapcsolataid?
És mint mondtam fogj ki egy amolyan "mindenben benne vagyok típust" aki még 30 évesen is elmegy veled a játszótérre az 5 évesek közé hintázni :)
Sziasztok Drágák! :)
Úgy gondolom, hogy a hozzáállásotokat valószínűleg nem nagyon tudják befolyásolni az itt elhangzottak, mert ezeket mind tudjátok elméletileg, csak nem tudjátok alkalmazni. Furcsa, hogy úgy begubóztok, főleg a 23 éve fiú, hogy se társaságba, se közösségi oldalakra nem jártok. (Nem mintha a fb hanyagolása hátrányt jelentene, csak te félsz tőle.) A világ nem rekeszti ki a szingliket, főleg nem 23-24 évesen, a barátaid sem biztos, hogy életük végéig együtt lesznek. Ha megkérdezik miért nincs párod, mondd azt, hogy mert nem találsz, ne számon kérjék rajtad, hanem segítsenek találni. Más, új emberekkel is lehet ismerkedni, itt a nyár, vegyetek egy pár új ruhát, ami színes, menjetek strandra. És a legfontosabb a hozzáállásban rejlik amúgy is. Tudom, hogy nincs senki a Földön, aki mentálisan teljesen egészséges lenne, tehát nem a tökéletesség a cél, csak, hogy jobban érezzétek magatokat. Biztos segítene egy szakember is, de sajnos a mostani körülmények között a legtöbb embernek megfizethetetlenül drága, de szeressétek magatokat annyira, hogy megpróbáltok nyitni a világ felé:)
Lépésről-lépésre, sok kitartással.
Végezetül itt egy szerintem nagyon tanulságos videó, az én hozzáállásomra nagy hatást gyakorolt:)
Köszönöm nektek a válaszokat és a sok jó tanácsot! :)
Megfogadok mindent és próbálok kitartó lenni, és pozitívan látni a jövőt még akkor is, ha jelenleg ez most még nehéz.
És aki hasonlóan érez mint én, sok sok sikert és boldogságot neki!!!
Soha, de soha nem szabad feladni ! Az az igazi kudarc ha feladjátok ! Bennem mindig az van, hogy majd egyszer ha leülök az unokáimmal legyen mit mesélnem, hogy nem csak a gép előtt gubbasztottam naphosszat és csak így teltek az évek felettem. Az életet a napos oldaláról kell nézni. Csak te magad vagy képes változtatni ezen más senki se fog tudni :)
Kedves kérdező ha szeretnél beszélgetni vagy ismerkedni rám is nyugodtan írhatsz elég életvidám srác vagyok én is :) ! 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!