Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tegyek, hogy ne izguljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, hogy ne izguljak ennyire egy internetes partnerrel való találkozás elött?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel pár hete beszélgetek interneten keresztül és teljesen beleszerettem. ő úgy nyilatkozik h ő is belém. Találkozásra kerül a sor akkor azonnal elkezd görcsölni a gyomron és végül lemondom, ami a srácot már kezdi idegesíteni.

Valaki segítsen h h tudom magamat túltenni ezen az aggódáson:)

A válaszokat előre is köszi

2009. jún. 23. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Ja és a barátnő vitelének az ötlete a leggázabb, amit valaha hallottam... Könyörgöm RANDIRA mész... ezt mégis hogy gondoltad???
2009. jún. 23. 11:10
 12/17 anonim válasza:
Sehogy:)Én is így voltam anno,azóta a férjem:)
2009. jún. 23. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az izgulós dolog az egyik legjobb az egészben:) Én imádom azt amikor vki lejön hozzám és hetekkel előtte már tövig rágom a körmöm h vajon milyen lesz:D
2009. jún. 23. 14:09
 14/17 A kérdező kommentje:

lehet h te így vagy vele h nem lehet beleszereti de igenis lehet.

ha olyan a személyisége ami neked bejön akkor nagyon is

2009. jún. 23. 14:38
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. jún. 23. 14:39
 16/17 anonim válasza:
Én az ilyen találkozókra menet mindig felhívom valamelyik barátnőmet, és vele beszélgetek míg oda nem érek. Kevésbé izgulok így.
2009. júl. 5. 01:56
 17/17 A kérdező kommentje:

tyűűűűűűű.... Eltelt azóta 6 év... Összejöttünk-szakítottunk, mennyit szenvedtem miatta. Nem ő volt az igazi...:)

21/L

2015. szept. 21. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!