Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat vagy inkább laza kapcsolatot részesítitek előnyben?
'.abbahagyod ezt az önsajnálást
2.elhiszed hogy ha csak a technika számítana akkor minden pasi "profihoz" járna...
3szerintem az hogy egy nő milyen függ a férfitől is nem csak te vagy béna ha hülyén érzed magad
4 lehet hogy nem is vagy béna ezt mondta valaki?
Utolsó. Csak, hogy a fiúval felhozódott ez a téma elgondolkodtam, hogy ki tudja hány pasi jár ilyen lányokhoz. Akik meg nem járnak, mert mondjuk nekik a barátnőjük tényleg jó vagy mert anyagilag nem tehetik meg.
Azt, hogy béna vagyok nem mondta, mert kedves, de lehet én se éreztem volna magam annak ha ő nem mondja el ezt ezeket és én nem blokkoltam volna le. Egyszerűen az orált is abbahagytam, mert az volt bennem vajon azok a lányok, hogy csinálják. Tudom hülyeség, de nem tudtam leküzdeni ezt.
szóval ha gondolad kezdjétek újra persze de verd ki a fejedből ezt az ügytelenvagyok baromságot ha le akar veled feküdni akkor gondolom nem lehetett neki szar.
ha viszont tartósan nem érzed jól magad akármilyen kapcsolatban akkor n folytasd
de ha abban reménykedsz hogy egyszer majd belédszeret akkor hanyd a fenébe mert szinte garantált a csalódás
hány éves vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!