Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolat vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat vagy inkább laza kapcsolatot részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel szeretitek is a fiút/lányt. Melyik a jobb a komoly kapcsolat vagy a laza? És ami még fontos, hogy nem vagy a legszebb lány nem vagy valami jó a szexben. Ilyenkor érdemesebb laza kapcsiba belemenni?
2012. ápr. 29. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
remélem nem az lesz, hogy nem is élő dologról van szó, csak elméletiről mert ilyen ratyi dolgok nem kellenek ide!!! Szóval? Mesélj már kérdező hogy miért kérded drága.
2012. ápr. 29. 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, már értjük. Azt lehet csinálni, most minden vicc nélkül, hogy felhívsz, és talizunk. :) Na nem szóval attól, hogy volt ribancal már ha az a profi akit mondasz, az egy dolog. Nem iskolába járva volt náluk, hogy tanult egy óra alatt valamit. :P
2012. ápr. 29. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:

'.abbahagyod ezt az önsajnálást

2.elhiszed hogy ha csak a technika számítana akkor minden pasi "profihoz" járna...

3szerintem az hogy egy nő milyen függ a férfitől is nem csak te vagy béna ha hülyén érzed magad

4 lehet hogy nem is vagy béna ezt mondta valaki?

2012. ápr. 29. 19:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó. Csak, hogy a fiúval felhozódott ez a téma elgondolkodtam, hogy ki tudja hány pasi jár ilyen lányokhoz. Akik meg nem járnak, mert mondjuk nekik a barátnőjük tényleg jó vagy mert anyagilag nem tehetik meg.

Azt, hogy béna vagyok nem mondta, mert kedves, de lehet én se éreztem volna magam annak ha ő nem mondja el ezt ezeket és én nem blokkoltam volna le. Egyszerűen az orált is abbahagytam, mert az volt bennem vajon azok a lányok, hogy csinálják. Tudom hülyeség, de nem tudtam leküzdeni ezt.

2012. ápr. 29. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:

szóval ha gondolad kezdjétek újra persze de verd ki a fejedből ezt az ügytelenvagyok baromságot ha le akar veled feküdni akkor gondolom nem lehetett neki szar.

ha viszont tartósan nem érzed jól magad akármilyen kapcsolatban akkor n folytasd

de ha abban reménykedsz hogy egyszer majd belédszeret akkor hanyd a fenébe mert szinte garantált a csalódás

hány éves vagy amúgy?

2012. ápr. 29. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!