Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány 18évesen 5fiúval volt együtt, az soknak számít?
Figyelt kérdés
Egyik sem egyéjszakás, mindegyikkel több hónapot volt együtt.2012. ápr. 29. 15:50
11/20 anonim válasza:
#9-es: A kulcson lehet a legjobban ezt szemléltetni... Ha van egy olyan kulcsod, ami minden zárat kinyit, akkor az a kulcs egy nagyon jó kulcs.
De ha egy olyan lakatod van, amit minden kulcs kinyit.. Na az nem egy túl jó lakat.
12/20 anonim válasza:
Sok.
Ennyit vallott be???? :DDD
13/20 anonim válasza:
Kapcsolat volt mind, szóval szerintem egyáltalán nem sok, de még ha lett volna sima futó kaland közte akkor sincs semmi szerintem.
14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.kicsit én is soknak érzem, de belegondolok abba egyik sem megd*gott és otthagyott midnegyikkel ha nem is nagy szerelemből, de együtt voltunk..
2012. ápr. 29. 17:09
15/20 anonim válasza:
hehe, most 16 vagyok és kb. 80 pasival feküdtem le. Szeretem az egyéjszakásokat.
16/20 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=ZwaUDjAYzx8 te vagy az Netti?:DD
2012. máj. 2. 19:10
17/20 anonim válasza:
Úgy érted, full-extrás testi kapcsolatban is? Akkor igen, az sok. Nekem van egy 29 éves ismerősöm, akinek évente 3-4 ilyen "komoly" kapcsolata van, össze is költöznek, de hát így már 35-40 "komoly kapcsolatnál" tart...
19/20 anonim válasza:
18 évesen már 5× voltál szerelmes?
Nekem 22 év alatt ez csak 2× sikerült. Hát, más korosztály, ez van :D azért több alá ne feküdj ha nem muszáj.
20/20 A kérdező kommentje:
utolsó.szóval soha többet ne feküdjek le senkivel? te buta vagy:D
2012. máj. 11. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!