Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit ehet rajta? Nagyon aggódom a bátyámért, hülyíti csak a lány! Bővebben lent!
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. A bátyám 23 éves, és totálisan bele van esve az egyik osztálytársamba. A csaj az a tipikus plázamacska. Tavaly jött át hozzánk, és a fiúkon kívül senki sem tudott vele összebarátkozni. Amerikából költözött haza, még teljesen benne van az a kinti stílus(az nem tudom ugyan milyen, de totálisan más mint mi.) Viszont tényleg szép lány. Hibátlan alak, babaarc, hosszú szőke haj és kék szem. Minden pasi odáig van érte, épp úgy mint a bátyám. Keresik a társaságát, és híják minden fele. A bátyámnak egyszer sikerült elhívnia randira. Állítólag nem volt köztük semmi, de ő totál beleszeretett. Naponta 77 szer hívogatja, sms-ekkel bombázza a csajt. Már nekem jött oda szólni, hogy szóljak a bátyámnak hogy hagyjam abba, mert semmi esélye nála. Aztán végül mégis találkozgat vele. Elhivatja magát moziba, kajálni, bulizni meg minden fele. Valamelyik nap amikor bementem a terembe, akkor mondta egyik csávónak, hogy nem jár (a tesómmal) meg semmi, csak fizet neki mindent, és ezért megy el vele. Mondtam a bátyámnak, próbáltam felvilágosítani, de egyszerűen menthetetlen. Elvakítja a szerelem. De mit ehet rajta? Vagy miért nem hallgat rám? Vagy keres mást? Tudnék valamit tenni? Köszi előre is!2012. ápr. 29. 12:01
1/3 anonim válasza:
Nem a szerelem vakítja el hanem a külsőségek. Lehet a tesódat nem is zavarja amit csinál a csaj mert így tud dicsekedni h neki milyen jó nője van. Am akárhogy is van, mondhatsz neki bármit, nem fog változni a helyzet. A csajt kell valahogy lekoptatni róla
2/3 anonim válasza:
Sajnos ezt majd csak ő fogja észrevenni hogy kihasználják. Engem is ki akart egy csaj használni elég sokat tettem érte, de rájöttem még szerencsére időben hogy csak kihasznált. Volt hogy csak azért feküdt le velem hogy elnyerje a bizalmam ami be jött ugyan de később sokan mondták hogy vegyem már észre hogy rohadtul kihasznál engem a csaj. Aztán végül én magam láttam hogy másokkal flörtölget. Persze próbált mentegetőzni meg többször lesmárolt de egyszerűen nem győzött meg mondtam neki hogy szia menj el. Sajnos csak magtól fogja észrevenni a dolgot. Rólam elég sok bőrt húzott le a csaj nagyon kihasznált állandóan autóval vittem mindenfelé mert nekem akkor már volt keresetem minden héten kétszer elvittem kajálni, moziba buliba, és még sorolhatnám. Persze ez 2 éve volt most 1 hónapja találkoztam vele és még próbál nyomulni de már azóta van egy normális barátnőm aki nem a pénzemre pályázik. Bátyádnak nagyon gyorsan be kéne látnia hogy baj lesz belőle és ne te beszéld rá hanem úgy tegyél róla hogy magától vegye észre.
3/3 anonim válasza:
A #2 válaszolóval egyetértek. Magától kell rájönnie, hogy a csaj csak kihasználja. Erre úgy tudod a legkönnyebben ráébreszteni, ha valahogy megmutatod a tesódnak, hogy a csaj más fiúknak is teszi a szépet: pl. telóval lefotózod, hogy más hapsikat ölelget, vagy ha randizni megy, akkor pont arra kellene járnod a bátyáddal. De az is jó lenne, ha rávennéd a lányt, hogy ne veled üzengessen, hanem nyíltan mondja meg a bátyádnak, hogy nincs nála esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!