Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólíthatok le egy lányt, amikor azt látom, hogy egy lány szinte mindig legalább egy, vagy több barátnőjével jár-kel?
Sziasztok :)
Én egy 20 éves fiú vagyok. Már jó ideje egyedülálló vagyok és eddig nem igazán volt sikerem a barátnőszerzéssel. Ez azért is van így, mert korábban még egyáltalán nem is próbálkoztam, másrészt pedig a jelenlegi ismeretségi körömben sincsen sok lány. Ugyanakkor elhatároztam, hogy ennek a várakozásnak véget vetek, mert ha én nem teszek ezért semmit, akkor ez így is marad. Én egy viszonylag visszahúzódó típusú ember vagyok, nem is igazán járok bulizni, vagy hasonló helyekre. Mindezzel ellentétben én már elég bátorságot érzek ahhoz, hogy ha meglátok egy lányt, aki tetszik nekem, képes legyek leszólítani. Abban az esetben, ha egy lány egyedül van, szerintem ez nekem gond nélkül menne. A problémám ott van, hogy amikor lányokat látok az utcán, vagy bárhol, akkor szinte mindig legalább egy, vagy több barátnővel vannak és szerintem két lányt már nem tudnék leszólítani. Mellesleg én egy elég jó külsővel rendelkező, magas és sportos alkatú fiú vagyok, de ennek ellenére sem értem még el sikereket. Ha kaphatok hasznos tippeket, válaszokat ezzel a problémámmal kapcsolatban, hogy mit tegyek, ha egy lány egy barátnőjének társaságában fordul elő, azt nagyon megköszönném. :)
Szia! Először is: nagyra becsülöm, hogy Te tenni is akarnál a csajokért. Sajnos nagyon-nagyon kevés olyan srác van, aki le merne szólítani egy csajt. Ezáltal a csajoknak ritkán van részük ilyesmiben, ezért ha leszólítod őket, az már rögtön egy jó pont!:) Legalábbis én így gondolom.
Az a helyzet, hogy mikor barátnővel vagyunk, akkor kapósabbak vagyunk ilyesmire. Legalábbis én így vagyok vele.:D Pl. mikor barátnőmmel vagy bnőimmel lógok, akkor általában megnézzük a pasikat, vagy róluk beszélünk, minden vágyunk, hogy egy pasi leszólítson és ránk hajtson.:) Mikor egyedül vagyok, akkor kicsit ijesztőbb, de ha bejön a srác, akkor végülis úgyis mosolygok csak rá. A lényeg, hogy nem kell félni attól, ha több csaj együtt van, mivel olyankor kaphatóbbak, és ha egyiküknek van pasija, akkor ott a másik.;)
A másik dolog, hogy szerintem ne az utcán szólítsd meg a csajokat - persze ott is lehet, de szerintem mondjuk egy mekiben sokkal hangulatosabb, ott ül 2 csaj az asztalnál, te meg megkérdezed, oda ülhetsz-e hozzájuk, aztán el kezdtek beszélgetni, elkéred valamelyikük, vagy mindkettejük számát (főleg amelyik többet mosolygott rád:)), és ennyi. Persze ilyen helyeken ritkábban vannak egyedül a csajok. A plázában is a flörtöt keresik a legtöbben. Utána rögtön be is ülhettek egyet mozizni.:) Amúgy ha egy haveroddal csajozol, akkor sokkal egyszerűbb, és akkor 2 csajt leszólíthattok együtt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!