Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek ilyen, hogyan engeszteljem ki?
Nem hiszem h mást akarna keresi,csak besértődött és nagyon makacs.
mert nem az volt megbeszélve h tegnap találkozunk,és én menni akartam,ő meg mondta jó,és mikor megyek haza. Én meg erre ha egyből ezt kérdezi akkor el se megyek. Ő meg kiakadt h még én sértődök meg,mikor nem ez volt megbeszélve,és mit gondolok én csettintek egyet aztán ráér egész nap,azért kérdezte h mikor megyek majd haza mert akkor úgy szervezte volna át a dolgait.
Ha jól értelmezem, akkor nem beszéltétek meg, hogy átmész hozzá, így ő szervezett magának programot. Te mégis benyögted, hogy mennél, ezért ő megkérdezte, hogy meddig maradsz, mert akkor úgy szervezi át a programját. És még te vagy felháborodva? Szerintem egyáltalán nem jogosan, gondolom szegény lány nem akarta lemondani a programját, így próbált volna kitalálni egy megoldást, hogy mindenkinek jó legyen, erre te lehurrogod. Legjobb lenne ha bocsánatot kérnél, mert nem neked volt igazad.
Egyébként hány évesek vagytok? Gondolom 20 alattiak, mert afölött senki nem akad fent ilyeneken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!