Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, hogy ez másképp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy ez másképp legyen?

Figyelt kérdés
Másfél éve van párom, egész jó a kapcsolatunk. De úgy érzem, hogy nem ért meg engem sokszor. Teljesen más a családi hátterünk és a problémáink is. Nagyon sokszor nem érti, hogy mi a bajom, és ha elmondom is, ő olyan egyszerűnek látja a dolgokat, amik egyáltalán nem azok. El sem tudja képzelni sokszor, hogy mit érzek, mi jár a fejemben, mit miért csinálok... Mert nagyon sok rossz dolgon vagyok túl, amiket szerencsére ő nem élt át, de nem is tud belegondolni, hogy milyen lehet nekem. Úgy érzem, hogyha valami bajom van akkor rögtön azt gondolja, hogy már megint hisztizek vagy ilyesmi. Azt szeretné, ha mindig vidám lennék, és mostanában úgy is teszek előtte mert tudom, hogy úgysem értené meg a gondjaimat, és így elkerülök egy újabb vitát...de ez nekem így nem jó, annyi érzés kavarog sokszor bennem, de senkinek sem tudom elmondani.
2012. ápr. 28. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:

"Úgy érzem, hogyha valami bajom van akkor rögtön azt gondolja, hogy már megint hisztizek vagy ilyesmi"

De mondta is már neked, hogy szerinte hisztizel?

Szerintem sem kell állandóan panaszkodni meg nagy problémákat a másikra zúdítani, de finoman elmondhatod neki, hogy rosszkedvű vagy...

2012. ápr. 28. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Hosszú távon nem tesz jót a kapcsolatnak, ha nem értitek meg egymás érzéseit, sőt...

Sok-sok beszélgetésre van szükség, próbáld elmagyarázni mikor mit érzel. Mondd el neki, hogy mennyire bánt, hogy sokszor nem ért meg. Ha igazán szeret, megpróbál változtatni ezen.

2012. ápr. 28. 22:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem akarom rázúdítani a problémáimat, csak azt akarom, hogy fogadja el, hogy nem mindig vagyok vidám és vannak néha rossz napjaim.

Nem mondta, hogy hisztizek, inkább csak azt szokta, hogy "mi a bajod már megint" vagy hogy "legyen már jó kedved" de ez nem ilyen egyszerű, hogy ha valaki azt mondja, hogy legyen jó kedvem akkor az lesz...

2012. ápr. 29. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!