Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak ribancnak? 16/l
Figyelt kérdés
Elég sok srác nyomul mostanában, de mindegyiket kikosaraztam. Sose volt barátom, SZŰZ vagyok. akik annak tartanak úgy gondolják hogy az összes "jelentezővel" kavarok. Az egyik lány azt mondta hogy biztos egész nap öhm.. velük szexelek.
Miért gondolják ezt?
2012. ápr. 28. 22:02
11/16 anonim válasza:
Tudatlanok. Nem ismernek téged eléggé, esetleg még a féltékenység is közrejátszhat.
Ne feledd: "Aki hülye, az is marad." Ha nem akarnak megismerni, így jártak. Nem kell erőltetni. Mondjanak, amit akarnak:) Az meg hogy szűz vagy, becsülendő... Ha majd biztos vagy benne meg úgy érzed, úgyis jönnek a dolgok magunktól.
13/16 anonim válasza:
Re: 22:14
Tartós kapcsolat? 16 évesen?:D 10-ből 1-nek ha összejön. A fiúk ilyenkor még a farkuk után mennek, kérlek:D
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. ápr. 28. 22:38
15/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül 16 éves farka után menő fiúval kell összejönnie. 3-5 év szerintem belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!