Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távkapcsolatok meddig tartanak ki? gondolok itt a heti 1 max 2 találkozásra.
Figyelt kérdés
félek h eltávolodunk egymástol a barátnommel, nagyon szeretjuk egymást, de nemtudunk csak 1x egy héten találkozni max 2x. Van hogy oszeveszunk kicsit mert már úgy hiányzik a másik. :-((( 20F - bnom 19L2012. jan. 19. 12:55
1/10 anonim válasza:
hát ez sokmindentől függ. A két fél mennyire él stresszes életet, hogy mekkora is az a távolság, és hogy mennyire bíznak egymásban. Én majd egy évig voltam távkapcsolatba és egészen jól bírtuk de a végén már kínlódás volt.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ez csakis kettőtökön múlik. Én három évig éltem távkapcsolatban,és mi csak másfél havonta találkoztunk egy hetet vagy tíz napot. Sajnos a munka miatt kellett igy élnünk.Elviselhető volt, de nem jó így élni.Mi szétmentünk. De a ti esetetek más. Fiatalok vagytok, és bár most lehet csak kevés időt tudtok együtt tölteni,de a későbbiekben ez még változhat. Szerintem próbáljátok meg!Adjatok esélyt magatoknak!
4/10 A kérdező kommentje:
1.5 éve vagyunk egyutt.. koztunk tokéletes lenne minden ha nem a szulok.
2012. jan. 19. 13:01
5/10 anonim válasza:
Sztem ha minden héten tudtok találkozni, az még nem is távkapcsolat.
6/10 anonim válasza:
Az én párommal 50km távolságra laktunk egymástól. Mindig úgy oldottuk meg, hogy egyik hétvégén náluk, másik hétvégén nálunk aludtunk és így több időt tölthettünk együtt. 1 év múlva összeköltöztünk, rá 2 hónapra már eljegyeztük egymást. 1 éve és 8 hónapja vagyunk együtt és boldogok vagyunk. Szerintem csak rajtatok múlik a dolog! Ha nagyon akarjátok, akkor sikerülni fog. Ha máshogy nem megy telefonáljatok sokat, nálunk bevált!
7/10 A kérdező kommentje:
telefonálunk és neten is irunk állandóan. koszonom az értelmes válaszokat :-)
2012. jan. 19. 13:22
9/10 Click0218 válasza:
A távolság olyan a szerelemnek, mint szél a tűznek. A kis tüzet eloltja, a nagyot tovább táplálja.
10/10 Klaudia24 válasza:
Mi a barátommal csak 3 hónapja vagyunk együtt. Egy hónap eltelt úgy, hogy a hétvégéket együtt töltöttük, majd elkezdett kamionozni. Van, hogy 2-3 hétig nem látjuk egymást. Hétfőn lesz 3 hete, hogy utoljára találkoztunk. De az bíztat, hogy jövő szombaton már velem lesz. Amúgy borzasztó rossz, bőgve kelek és bőgve fekszek, de az a 2 nap, amit vele lehetek, maga a mennyország :) Csak szüleim féltenek, mert hát idegileg tönkre lehet menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!