Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha egy pasi külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasi külsőre helyes, széles vállú megnyerő alkat, akkor van olyan belső tulajdonság ami el tud tántorítani tőle?

Figyelt kérdés

pl. önbizalomhiányos, visszahúzódó, magába forduló, ápolatlan, kétbalkezes, dadogós beszédű, stb.

Személyes tapasztalatom, hogy egy pasinak a belső tulajdonságai nem számítanak. Ami számít hogy fel lehessen vágni azzal, hogy helyes pasim van. De érdekel a véleményetek.

2012. ápr. 28. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen tapasztalat.

Lehet h a kulso rendben (egyebkemt ezen a teren csak annyi kikotessm van h ne legyen kopasz (se kopaszodo) - bar az ilyen tagokat osztonosen megerzem. Es hogy magasabb legyen nalam. Ezt wse nehez uberelni :) )

Egyszer volt egy srac. Nagyon szeretett volna osszejonni velem. En nem akartam ezt, de ugy gondoltam hogy nem veletlenul nem alarok vele osazejonni, de ha talalkozok vele parszor, konkretan megmondhatom hogy miert nem akarom ot, nem csak a megerzeseimre hagyatkozom. Szoval kiderult hogy barmit megtenne ertem, mikozben 15 masik lany uzeneteit mutogatta hogy ok a fel karjukat odaadnak ha csak randizhatnanak vele. Es o megis veoem van. Pontosabban akar. Es hogy ha neki lenne egy meno sportkocsija a nok ugralnanak az autoba csakia miatta. De o akkor is engem akarna..stb.stb. Szoval. Ennyire hihetetlenul onzo, nagykepu embert meg az eletben nem lattam. Csak azert akart velem lenni hogy villoghasson. Szegeny nem is vette eszre magat. Amikor kozoltem vele, hogy remelem hallja magat kivulrol, es szanalmas, ne eroltesse tovabb magat, koztunk nem lesz semmi, meg o volt felhaborodva. Mert azalatt a 2 nap alatt o nem chatelhetett azzal a 15 lannyal. Utolag is sajnalom.

Eddig volt az, hogy barkinek adtam eselyt. Mostantol ha nem erzem h kell nekem ez a kapcsolat, nem fogom lopni se a magam, se a masik fel idejet....

2014. nov. 9. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!