Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy tartsunk néha szünetet?
Tavaly ugyanez a szitu volt nálunk. Együtt mentünk suliba, ott a szünetekben együtt voltunk, aztán együtt jöttünk el, és sokszor a hétvégét is együtt töltöttük. (Csak mi sose éreztük azt, hogy elég lenne egymásból kevesebb is.) Aztán idén jött az egyetem, ő erre, én arra, és nagyon nehéz találkozni. Szinte elviselhetetlen volt felhagyni azzal a megszokással, hogy gyakorlatilag az egész napot vele töltöm... Majdnem megőőrültem attól, hogy hiányzik. Mára már azért konszolidálódott a helyzet, de ne tudd meg, hogy milyen nehéz azt kivárni, hogy végre hétvége legyen, legalább egy egésznapot a karaiba tölthessek.
Szerintem gondold meg, és becsüld meg a vele töltött perceket, mert lehet, hogy rosszabb lesz, ha már nem olyan minden...
Viszont, ha mindenképp úgy érzed, hogy sok, akkor mondd azt neki, hogy " szeretnél vágyni rá", és ezt nem tudod akkor, ha minden nap együtt vagytok. Hidd el, elsülhet ez úgy is, hogy pozitív érzeteket kelt a srácban, és neked is jobb lesz.
értem. én nem akarok neki rosszat, de már tényleg kezdem érezni, hogy kicsit sok. mind a 2-en 16 évesek vagyunk.
Azt akarok ezzel még a leginkább elkerülni hogy ha több időre elmegy valamelyikőnk mondjuk nyaralni akkor a másiknak ne legyen olyan szar, hogy nm láthat napokig. vagy hülye a gondolkodásom?:S
Ha szünetet tartanátok (mondjuk egy hét), akkor szerintem megrendülne a bizalma, és értelme sem lenne, mert minden menne elölről.
Szerintem beszéljétek meg, hogy pl. minden másnap a barátnőiddel mész suliba, ő meg a barátaival,vagy kitalálhattok egy olyasmi játékot, hogy szünetekben csak szemezgettek egymással :) Esetleg hétvégén mielőtt találkoztok, vedd rá, hogy csináljon programot a haverjaival- addig te is elmehetsz valahová, vagy amit akarsz. Utána jó lesz együtt lenni, és megbeszélhetitek, hogy kivel mi történt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!