Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kivánom a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kivánom a párom?

Figyelt kérdés

tudom hogy volt már több ilyen kérdés is.

kiváncsi lennék, hogy tényleg lenne köze a fogamzásgátlónak hozzá?! az is a problámám hogy elég régóta fájdalmas a szex, orvostól orvoshoz járok de nem jön rendben. már nehezen birom ezt, és félek hogy elveszitem. bár összeköltözést tervezünk nyárra, szóval tudom hogy nagyon szeret. de szeretnék már önfeledten szerelmeskedni vele!

4 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem.

2012. ápr. 28. 00:16
1 2
 1/11 étoile et lune ***** válasza:
Igen, a fogamzásgátló egyik mellékhatása a libidócsökkenés. Állj le vele. Hosszútávon amúgy se túl jó dolog szedni, később majd szenvedni fogsz azzal is, hogy összejöjjön a baba. Bárki bármit mondjon, az óvszer a legjobb. Szedjenek a pasik hormont, ha nem tetszik nekik a gumi.
2012. ápr. 28. 00:18
 2/11 A kérdező kommentje:

igen, abba akarom hagyni a fog.gátlót, már csak egy havi van, azt nem akarom kidobni. de a probléma az, és azért is szedtem a gyógyszert, mert rendszertelen a mensim. szóval ha nem szedem nem is jön meg szinte. volt már egy fog.gátló szünetem fél évig, de az idő alatt egyszer se jött meg :S

és ha ugye óvszert használunk és nem jön meg, akkor nem tudhatom hogy csak kimaradt, vagy kimaradt mert terhes vagyok :/

2012. ápr. 28. 00:24
 3/11 anonim ***** válasza:
bárki bármit mond, gumival szar...
2012. ápr. 28. 00:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért az is bőven benne van, hogy pár év után már nagyon megunja az ember a másikat. Szóval nem biztos, hogy a bogyó teszi.

Amúgy meg menj el endokrinológushoz, mert nem vicces, hogy magadtól nem menstruálsz. Hatalmas gond lehet a hormonrendszereddel!

2012. ápr. 28. 00:42
 5/11 étoile et lune ***** válasza:
Viszont ha még tovább szeded a tablettát, meddővé válhatsz, tehát azzal se jobb. Szex után nézzétek meg a gumit, nem lyukadt-e ki, ha kilyukadt, akkor aggódj, addig felesleges. De a tabletta nagyon nem egészséges.
2012. ápr. 28. 00:42
 6/11 anonim ***** válasza:

a tabletta miatt van.

a többi problémád meg elég komoly.

teljes kivizsgálás kellene,meg egy hozzáértő nőgyász,hormonvizsgálat.

2012. ápr. 28. 00:50
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek!

rengeteg nőgyógyásznál voltam már! elsősorban gombás fertőzéssel, ami miatt fájdalmas lett a szex. de szerintem már most rá is stresszelek :/

tudom hogy nem normális hogy nincs menstruációm tabi nélkül, de mikor felírta a doki előtte csinált hormon vizsgálatot és nem látott semmit. annyit mondott szedjem a tabit, ha meg gyereket akarok "majd besegítünk"...

de abba fogom hagyni és akkor a mensi problémámra összpontosítok majd! írjatok még ha van valami ötletetek

2012. ápr. 28. 01:04
 8/11 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy azért nincs menszeszed, mert nincs ovulációd?
2012. ápr. 28. 08:38
 9/11 A kérdező kommentje:
utolsó: hát nem tudom.. :S és az ellen mit tudok tenni? :/
2012. ápr. 28. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, menj másik orvoshoz! Olyan nincs, hogy semmit nem lát!
2012. ápr. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!