Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk szerintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk szerintetek egy hosszú kapcsolat után rögtön lehet hosszú kapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy nem szokott rövid ideig tartani! Lényeg az, együtt voltam egy lánnyal 6,5 évig és több mint 1 évig együtt éltünk. Decemberbe ki akart szállni a kapcsolatból mert az egyik haverommal találkozgatott novemberbe kezdődött és végül márciusba össze vesztünk és ő haza költözött az anyjához. Találkozgatnak de az is 1 hete volt csak addig semmi. Facen meg iwiwen a közös képek fent vannak, igaz nincs nete most csak telon arról szokott facen lenni de van neki barátnője akinek van nete meg a suliba is van úgy, hogy meg oldható volna az. Egyik barátnője mesélte nekem volt náluk és a számítógépen fent van az összes fotó tehát nem törölt engem. Van egy kis öcsém és őt nagyon szereti mert születése óta ismeri és imádja és ő javasolta azt hogy elmehetnénk együtt az oviba mert, hogy hiányzik neki így is volt. Megkérdeztem tőle na és tudja e az a szemét, hogy velünk vagy? Erre az exem azt mondta tudja de nem zavarja őt mert hogy tudja már nem akar tőlem semmit! Remélem érthető amit írtam!
2012. ápr. 27. 16:46
1 2
 11/12 ASOT ***** válasza:
még örökre szóló is lehet utána.
2012. ápr. 27. 20:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Csak az exem nagyon azt hajtogatta, hogy oda van azért a majomért!
2012. ápr. 28. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!