Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van eselye egy 17f egy 25l al egy komoly kapcsolat kialakitasara?
hát nagyon nem !
És nem is normális dolog!
fordítva talán...
engem egyszer környékezett 18 évesen egy 34 éves Rita nevezetű hölgy...kijelentette, hogy kit akar tőlem.. elutasítottam.
lehet...vannak ilyenek...de szerintem hosszútávon nincs esélye...alkalmi dolog ez.
Szerintem használd ki a lehetőséget, szexelj vele egy ideig, amig élvezed, szerezz tapasztalatot vele, aztán cseréld le egy korban hozzád illőre, ja és 17 évesen még szórakozni kell ezerrel, nem elkötelezni magad.
Még előtted a nagybetűs élet..időd mint a tenger arra hogy megtaláld azt akivel valóban le akarod élni az életed.
Cinkes, de persze nem kizárt. A hangsúly nem is a korkülönbségen van, hanem azon, hogy mennyire vagytok most egy életfázisban, mennyire azonos az értékrendetek.
Értsd: egy 25 éves nő lassacskán a babázás a gondolatával kacérkodik, fix egzisztencia, biztos háttér, otthon... egy 17 éves srác vajon már erre vágyna? Az átlag 17 éves jó eséllyel ezeknek a fogalmaknak az igazi jelentésével sincs teljesen tisztában, mivel 17 évesen még más dolgoknak kell fontosnak lenniük (25F). Van személyes tapasztalat is, írj rám, ha érdekel.
Én egész biztos nem terveznék egy 17 éves sráccal hosszú távra. De még 20-22 évessel se nagyon.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!