Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Úgy érzem hogy teljesen kihasználnak, csak a pénem kell semmi más.

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akivel ugymond nyitott kapcsoaltban vagyunk. Előre felvázolom ,én nő vagyok, ő pedig férfi.

Sokmindent megvettem neki eddig is, mert jószívű vagyok ,de az utóbbi időben már-már pofátlanná vált a dolog.

Nyíltan pénzt kér, követeli hogy vegyek meg neki dolgokat, és ha ez nem történik meg, akkor kezet emel rám. Azt mondja hogy nincs pénze, és nem költ, de ha valamire kedve tartja, akkor arra van pénze. moziba menni a haverokkal például, mikor előző nap nem tudott megvenni egy ásványvizet.

Igyekszem beosztani a kis pénzemet, de így nagyon nehéz. Az az igazság, hogy én őt nagyon szeretem, és nem szeretnék összeveszni vele semmi miatt. nekem megéri hogy inkább megkap valamit, minthogy veszekdjünk.Pl egy üdítő vagy egy csoki. Eddig pár száz forintokról volt szó. De mostmár elszállt vele a ló. Mintha valami bankautomata lennék, mindent kér ami kipattan az agyából. nem bírom már ezt a terhet elviselni. Már lassan magamtól kell megvonnom a pénzt, mert ő heti két-három dolgot kitalál. hetek óta ez megy,és azt vettem észre hogy ráérzett eneek az ízére. Ha nem kap meg valamit, akkor megsértődik, mint egy szaros gyerek, és neki áll feljebb. és Ilyenkor ha megpróbálom kiengesztelni ,még pofátlanabbá válik. kijelenti más emberek előtt, hogy :engem nem érdekel, vedd meg, vagy menj haza. Szánalmasnak érzem magam, és nyilvánaz is vagyok hogy ezt megengedtem idáig fajulni, de most nem tudom mit tegyek. nem bírom pénzügyileg ezt márazon kívül hogy olyan lelki sokkokat élek át ez miatt, hogy lassan bekattanok. Borzalmas érzés mikor tudja hogy 2000ft van a pénztárcámban, és én nem vehetek meg egy fagyik, mert neki ez, meg az kell. rettenetes érzés. Azon kívül hogy otthagyom és többé nem találkozok vele, mit lehet tenni?

2012. ápr. 27. 08:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
gondolom most így gondolkodsz. Mások is vanna ebbe a helyzetben, és uyga így nem tudnak lépni.
2012. ápr. 27. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Neked kérdés, h ilyenkor mit kell csinálni??? :D Dobd ki, mint a macskát sz.rni!!!
2012. ápr. 27. 13:23
 13/13 anonim válasza:
Keres szerethető társaságot, barátokat, csoportot ahol elfogadnak. Ahol megéled hogy szerethető vagy. Ettől meg jön az önbizalmad és minden magától helyre áll.
2012. jún. 12. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!