Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a barátom, mielőtt összejöttünk, azt mondta egy haverjának, hogy nem vagyok olyan szép, de jó a testem. Ki vagyok akadva, ezt hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
egy éve járunk, ezt kb egy éve mondta. amióta együtt vagyunk, mindig azt mondja, hogy milyen szép vagyok, de ezek után persze nagyon nehéz elhinni. eléggé megrengette az önbizalmam, és most nem is tudom mit gondoljak. vélemények?
2012. ápr. 26. 23:28
1 2 3 4
 31/39 Bloody Death ***** válasza:
36%

Na most megfogsz utálni, de nem baj mert egyszerüen imádok bunkó lenni. :)

1. Ha ilyenen rágodsz, akkor csak saját magadról állitasz ki szegénységi bizonyitványt.

2. Nem értem, hogy mi a f@szért nem tudsz leülni, már az első pillanatban vele erről beszélgetni. Ehelyett vered a nyálad, és követelözől, hogy igen is engem tartson a leggyönyörübbnek, oszt ezt napokig hetekig csinálod, majd jól megromlik a kapcsolatotok, és szakitani fog Veled, me' a szerencsétlen pasinak fingj@ sincs arról, hogy mif@sz bajod van. Deeee természetesen ezután ország világnak azt fogod mondogatni, hogy milyen egy g.nyláda volt, hogy roh@djon ki az összes látó szerve. Igaz?

3. Meg azt hiszed, hogy Te vagy a legszebb a világon? Hát elkell, hogy szomorítsalak....nem vagy az. Miért? Egész egyszerű a válasz, mert nem mindenkinek tetszel. Ez van fogadd el. Az, hogy a pasid azt mondta a haverjának, hogy nem vagy szép, az csak egy ideiglenes állapot volt. No és akkor meg mi a ret.s f@sz van, ha most sem tart szépnek? De szeret Veled együtt lenni, és szeret azért mert az vagy aki. Meg néz körbe a nagy világban vagy a rokonságodban. Mert hány 40 év körüli otv@r asszonynak van férje/élettársa. Azt meg ne mondja nekem senki sem, hogy fiatal korában iszonyatos bombázó volt a csaj. Meg hogy nem nem talált volna magának a f@szi egy igazán szép nőt. Mert ez is hazugság lenne. De ehelyett ott van az otv@r nővel, mert igazán szereti, és ez a lényeg.

Enyi. Ülj le vele beszélgetni.

2012. ápr. 27. 09:28
 32/39 anonim ***** válasza:
95%
Hát ne haragudj, de ha valakibe szerelmesek vagyunk, őt látjuk a leggyönyörűbbnek, legszebbnek az egész világon és vannak is olyanok, akik objektíve tényleg szebbek nála, azok is elhalványulnak a szemünkben az ő szépsége mellett. Vagyis a kis pasikád tuti, hogy nem szerelmes. Nekem is volt olyan pasim, aki nem volt egy Adonisz, de olyan szerelmes voltam belé, hogy mindenkinek csak áradozni tudtam a külsejéről: a gyönyörű szeméről, az édes mosolyáról. Sose tudtam volna ilyen mondani, hogy nem szép, csak a teste jó, úristen...
2012. ápr. 27. 10:55
 33/39 anonim ***** válasza:
29%

Mi olyan nehéz azon, hogy egyes romantikus lelkületű, habcsók szívű kislányok felfogják, amikor ezt mondta még nem volt szerelmes?

Miért kéne tönkreb*szni egy kapcsolatot ezzel?

Ja, hogy a kisasszony a múltban él?! Szar Ügy!

2012. ápr. 27. 11:20
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt róla te is valakinek, hogy nem annyira rossz csávó, bár tény, hogy kicsi a farka.
2012. ápr. 27. 13:18
 35/39 anonim ***** válasza:
74%

még nem volt szerelmes?

Mi ez a szarság, hogy MÉG nem volt szerelmes? Valakibe vagy rögtön szerelmes leszek, vagy ha nem, akkor máskor se. Ez nem úgy megy, hogy összejövök valakivel, akibe MÉG nem vagyok szerelmes, de majd az leszek, hagyjuk már. A pasid nem szeret, csak azért van veled, mert addig sem kell fárasztania magát, hogy minden héten mást kelljen felszedni kúrogatni.

2012. ápr. 28. 23:28
 36/39 anonim ***** válasza:

Előző!

Akár hiszed,akár nem,az ember nem esik bele senkibe első látásra,az csak szexuális vonzalom. Hogy lenne szerelmes az ember ha nem is ismeri a másikat??

2012. ápr. 29. 00:12
 37/39 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy 28:23-as írta: a szerelem nem feltétlen egy csapásra jön, van, hogy lassan, fokozatosan alakul ki.
2012. ápr. 29. 15:17
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod, hogy milyen kontextusban hangzott el a mondat.

Lehet, hogy objektív szemmel beszélgettek lányokról, akármiről, és ha nem rendelkezel egy topmodell arcával, akkor objektíven igaz lehet a megállapítás, de szubjektív módon tarthat téged a legszebbnek.

És azt se feledd, hogy a pasik nagyon furcsa teremtmények, sokszor cikinek érzik bevallani, hogy annyira odavannak valakiért, és hibátlannak látják.

2012. ápr. 30. 14:36
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is a pasimra akadnék ki, hanem arra, aki ezt visszamondta neked. Mégis miért tette? Azt akarja, hogy összevesszetek? Irigykedik?

Tényleg nem tudhatod, hogy milyen kontextusban hangzott el a dolog, én nem rágódnék ezen. De ha annyira bánt, egy kérdést megér a pasidtól.

2022. júl. 9. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!