Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a barátom, mielőtt összejöttünk, azt mondta egy haverjának, hogy nem vagyok olyan szép, de jó a testem. Ki vagyok akadva, ezt hogy dolgozzam fel?
szerintem egy szebb lányra hajtott de végül te "sikerültél" neki.ez úgy működik hogy amig felemeled a szoknyát és letolod a bugyit addig szép vagy.kapcsolat előtt illetve szakítás után meg nem.
de van egy kedvezőbb verzióm is hogy megnyugodj:pl tényleg szépnek tartott de azt gyanította hogy a haver nem tart szép nőnek és ezért ő is elővette a válogatós énvagyokamegmondó kan figurát és ezért mérsékelten csak a testedet dicsérte meg.végtére nehogy a haverok lefikázzák az ízlését.aztán teszem azt később már nem akart egy követ fújni a haverral
az első azért nem stimmel, mert azt is mondta anno a haverjának, hogy irántam vannak érzései.
a második verzió meg annyira abszurd, hgoy nem is értem.
Tipikus női butaság. Együtt vagytok, szeretitek egymást. Mi a fenének keresel probléma forrásokat?
Én egy rakat olyan nővel jártam életem során, akik nem tetszettek úgy egyébként, de kedvesek, aranyosak, jófejek voltak, és összejöttem velük, később pedig, amikor már szerelmes voltam, ők voltak a világ legjobb női. Teljesen felesleges ebből ügyet csinálni.
Cica!
Mindig is volt, van és lesz nálad milliószor szebb lány, törődj bele.
Könnyen előfordulhat, hogy tényleg nem tetszettél neki mikor még csak távolról imádtad, ő meg közel leszart. Majd megismerkedtetek és a személyiségeden keresztül megszépültél a szemében. Van ilyen.
olvasd el ezt, hasonlít a te sztoridhoz
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!