Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a barátom, mielőtt összejöttünk, azt mondta egy haverjának, hogy nem vagyok olyan szép, de jó a testem. Ki vagyok akadva, ezt hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
egy éve járunk, ezt kb egy éve mondta. amióta együtt vagyunk, mindig azt mondja, hogy milyen szép vagyok, de ezek után persze nagyon nehéz elhinni. eléggé megrengette az önbizalmam, és most nem is tudom mit gondoljak. vélemények?
2012. ápr. 26. 23:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
92%

szerintem egy szebb lányra hajtott de végül te "sikerültél" neki.ez úgy működik hogy amig felemeled a szoknyát és letolod a bugyit addig szép vagy.kapcsolat előtt illetve szakítás után meg nem.

de van egy kedvezőbb verzióm is hogy megnyugodj:pl tényleg szépnek tartott de azt gyanította hogy a haver nem tart szép nőnek és ezért ő is elővette a válogatós énvagyokamegmondó kan figurát és ezért mérsékelten csak a testedet dicsérte meg.végtére nehogy a haverok lefikázzák az ízlését.aztán teszem azt később már nem akart egy követ fújni a haverral

2012. ápr. 27. 00:17
 22/39 A kérdező kommentje:

az első azért nem stimmel, mert azt is mondta anno a haverjának, hogy irántam vannak érzései.

a második verzió meg annyira abszurd, hgoy nem is értem.

2012. ápr. 27. 00:30
 23/39 anonim ***** válasza:
69%
Inkább örülnél, hogy nem a felszinességről szól a kapcsolatotok! Felbosszantasz.
2012. ápr. 27. 00:33
 24/39 A kérdező kommentje:
nem nagyon izgat, hogy felbosszantalak-e. lehet, hogy felszínes vagyok, de nekem fontos, hogy ha más nem is, legalább a barátom gyönyörűnek lásson.
2012. ápr. 27. 00:37
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
mit nem értesz a másodikon?voltaképpen az a lényege hogy a mai fiataloknak még az sem elég ha nekik személy szerint tetszik az adott illető.azt szeretnék ha a környezetükben lévő haverok is elismerően bólogatnának hogy:"bravó,tényleg jó csajt szedtél fel...ez már valami"
2012. ápr. 27. 00:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet hogy tetszel a haverjának, aztán nem is volt igaz, ha meg csaj ez a haver akkor meg annak tetszik a pasid, én is voltam már ilyen szituban és kiderült hogy a kedves közös haver szeretett volna alánktenni...
2012. ápr. 27. 00:54
 27/39 A kérdező kommentje:
nem a havertól tudom.
2012. ápr. 27. 01:08
 28/39 Dottorre ***** válasza:
100%

Tipikus női butaság. Együtt vagytok, szeretitek egymást. Mi a fenének keresel probléma forrásokat?

Én egy rakat olyan nővel jártam életem során, akik nem tetszettek úgy egyébként, de kedvesek, aranyosak, jófejek voltak, és összejöttem velük, később pedig, amikor már szerelmes voltam, ők voltak a világ legjobb női. Teljesen felesleges ebből ügyet csinálni.

2012. ápr. 27. 08:50
 29/39 anonim ***** válasza:
39%

Cica!

Mindig is volt, van és lesz nálad milliószor szebb lány, törődj bele.

Könnyen előfordulhat, hogy tényleg nem tetszettél neki mikor még csak távolról imádtad, ő meg közel leszart. Majd megismerkedtetek és a személyiségeden keresztül megszépültél a szemében. Van ilyen.

2012. ápr. 27. 09:07
 30/39 anonim ***** válasza:

olvasd el ezt, hasonlít a te sztoridhoz

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. ápr. 27. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!