Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság egyre kevesebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egyre kevesebben házasodnak. Ti nősültök/férjhez mentek valaha? Ha igen, miért nem? :-)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Hát én nemhinném hogy valaha megnősülök, szerintem semmi értelme, macerás és sok pénz is. A szerelmet úgysem a papír adja, ha meg netalántán válás lenne, nem mindig megy simán.
2012. ápr. 26. 23:30
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
Sosem értettem, miért házasodnak meg az emberek. Ezt is, csak egy bizonyos alappillérnek hiszik, ami hogyha nincs meg akkor nem teljes az életük.
2012. ápr. 27. 00:04
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
Soha, ha elvalok majd elviszi a ribi az egesz vagyonomat amiert EN kuzdottem. Nem kell ez koszi :D
2012. ápr. 27. 00:28
 14/22 Dottorre ***** válasza:
Én nem tervezem a házasságot, valószínűleg nem is lesz esküvőm. Ennek az oka leginkább az, hogy az én anyámnak is volt apám előtt egy tönkrement házassága, és a páromnak az anyukájának is, ergo egyikünk sem házasságpárti.
2012. ápr. 27. 09:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen, jövő tavasszal lesz az esküvőnk. Nagyon szeretjük és becsüljük egymást, közös jövőt és családot szeretnénk. Remélem nem rontjuk el semmivel. Mellesleg soha nem voltam házasságpárti, ahogy házasság ellenes sem, egyszerűen csak hozta magával a kapcsolatunk, hogy házasodnunk "kell" :)

23/N

2012. ápr. 27. 10:43
 16/22 anonim ***** válasza:
61%

Lehet, hogy 20 évesen még így gondolják a fiatalok, főleg a férfiak, de a nők többsége igenis szeretne házasodni. Hiába mondjátok, hogy nem a papír adja a szerelmet, azért ez így nem teljesen igaz. A társadalomban a mai napig a házasság jelenti azt, hogy hivatalosan is elismerte a pár, hogy összetartoznak. Ha egy férfi erre nem képes, én nem lennék biztos benne, hogy valóban szeret.

És eleve siralmas, hogy arra gondoltok, hogy mi lesz válás esetén. Úgy kell élni a házasságot, hogy a válásra ne kerüljön sor.

Egyébként néhány év együttélés után is el kell a vagyont osztani, ha együtt éltek. Halál esetében viszont elég nehéz tisztázni a vagyoni viszonyokat. Anyósomat a sógorom kirakta a saját házából, miután apósom meghalt, mert elváltak, és az örökös megteheti.

És gyereket nem akartok? Mert nekik is rendezett körülmények kellenek. Az a baj, hogy manapság a fiatalok, főleg a férfiak nem akarnak semmiért felelősséget vállalni. Igen, kell egy nő, aki főz, mos, takarít utánam, meg akivel rendszeresen lehet szexelni. Meg majd gyereket is szeretnék. De ha megunom az egészet, akkor hadd menjek már el, a nő meg kínlódjon egyedül a gyerekekkel, mert én nem bírom a kötöttséget. Hát, fiúk, ez így nem megy!

Én férjnél vagyok, meg is mondtam a páromnak, hogy az együttélést csak házasság formájában tudom elképzelni. Nem halt bele. Sőt, miután a szülei meghaltak, kifejezetten örül, hogy tartozik valahova, hogy van családja.

2012. ápr. 27. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék férjet, nem tudok hosszútávon ragaszkodni emberekhez. Ez személyiségbeli probléma nálam, ennek ellenére támogatom, hogy aki párban szeret élni és hűséges az házasodjon. jó látni amikor boldog egy házaspár, és az egyáltalán nem csak egy papír hanem Isten előtt kötött eskü, szövetség.
2012. ápr. 27. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nem házasodom és gyereket sem vállalok. Nem vagyok olyan típus.
2012. ápr. 27. 13:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Gyereket sem akarok.

2012. ápr. 27. 16:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Talán. Ha találok rá alkalmas nőt. Ha meg nem fogok soha életemben akkor se dől össze a világ szerintem.

19f

2012. ápr. 27. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!