Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egyre kevesebben házasodnak. Ti nősültök/férjhez mentek valaha? Ha igen, miért nem? :-)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 22:21
1/22 anonim válasza:
Igen következő hónapban. Miért? Mert szeretjük egymást és ez így teljes.
2/22 anonim válasza:
Én szeretnék majd férjhez menni.
20/L
3/22 anonim válasza:
Én már túl vagyok rajta. Most a váláson a sor. Nem hiszem, hogy még egyszer belefognék, jó szívvel semmiképp.
4/22 anonim válasza:
soha, mert nincs értelme szerintem, csak felesleges formaság 21L
5/22 anonim válasza:
Én egyszer tuti elfogom venni a barátnőmet:) Bár még egyenlőre várok vele még nem olyan rég vagyunk együtt. Először majd összeköltözünk aztán majd meglátjuk, én nem szeretném elsiettetni a dolgom mert ha valamiért kihül a kapcsolatunk vagy nem úgy jövünk ki akkor értelmetlen lenne ez sajnos :S 23/F
6/22 anonim válasza:
formaság, számomra nem jelent semmit
20/f
8/22 anonim válasza:
Ha megkér egy olyan férfi, akihez nyugodt szívvel hozzámennék, akkor szeretnék, igen.
9/22 anonim válasza:
Soha, a házasságot hülyeségnek tartom meg egyébként is egyedül akarok élni.
10/22 anonim válasza:
Nem tudom még, hogy házasodni fogok-e,de azt tudom, ha házasodnék,akkor templomi esküvő és nagy lagzi meg felhajtás nem kellene!:)Csak 2 tanu,és 1-2 barát,utána pedig egy éttermi ebéd!
Jelenleg élvezem az életet és évek múltán tudnám csak elképzelni, hogy valakivel összeházasodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!