Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátom anyjával? Nagyon zűrös a helyzet. Nagyon sürgős. Annyira jó lenne ha írnátok! (részlet lent) L/16

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. 17 éves,és 16.

Még alig történt köztünk valami.

Most megyünk a Fertő-tóhoz nyaralni egy hétre.

Mind a két család.

Nem tudom,hogy hogyan fogom kibírni a barátom anyját. Egyszerűen nem normális. Úgy kezeli a fiát,mintha mondjuk 10-12 éves lenne.

4 szoba lesz a szálláson. Anyum és Apum lesznek az egyikben. A másikban én. A harmadikban pedig a barátom,és az anyja. (a szülei elváltak,apja lelépett)

A negyedik szoba pedig üres.

Barátom anyja "őrizni" akarja őt,nehogy átjöjjön hozzám.

Engem ez nagyon zavar. BArátomat is,és próbál is beszélni az anyjával... De nagyjából hiába. Már egy nagyon kicsit talán változott a helyzet,kisebb dolgokban,de azért még mindig abnormális.

És ami furcsa,az az,hogy semmi oka nincs az anyjának arra,hogy ne szeressen,és nem is vettem észre hogy nem szeret. Sőt...van,hogy néha nagyon kedves is tud lenni,de olyan őrült dolgai vannak,hogy van,hogy úgy érzem,hogy az anyja miatt fogunk egyszer szakítani az én kezdeményezésemmel,mert nem fogom bírni már.

Mit csinálhatnék,hogy ez változzon,és esetleg jobban kibírjam?

És milyen eszközökkel tudnám elérni,hogy kicsit keményebben beszéljen a barátom az anyjával,és ne hagyja,hogy érvényesítse rajta az akaratát?

Nagyon sürgős lenne,és eléggé kész vagyok. Jó lenne ha leírnátok az ötleteiteket/tanácsotokat,esetleg saját tapasztalaitokat.

Előre is nagyon köszönöm!!

2009. jún. 22. 10:38
 1/4 anonim válasza:

Dzerintem semmi képpen ne hagyd annyiban... nem mondogasd azt h kibírom! Igazából itt a barátodnak kellene lépnie. esetleg a te szüleid nem tudnának beszélni az ő anyjával? hátha kicsit hatnának rá... valakinek el kellene magyaráznia kedves anyukának h a kicsi fia már nemis olyan kicsi.. személy szerint én lehet h odamennék hozzá és -nem sértően- csak finoman beszélgetnék vele (mivel azt írtad h szeret) arról h mi lenne jó a fiának. most így többet énsem tudom írni de ha van valami írd már meg lécci mert kíváncsi vagyok :)

sok sikert!

2009. jún. 22. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:

ismerős a helyzet..csak én már 19éves vagyok és anya úgy kezel mintha 12lennék és nem enged el a barátomhoz!!

szóval az a gond hogy félti a fiát..nagyon..én anyum is félt de nem kéne azért ennyire..ellene én se tudok tenni..

pedig azért biztos aludnátok együtt nem??:)

hát valahogy próbáld meggyőzni legyél rendes az anyjával..vagy fogalmam sincs:D

menj a barátoddal a 4.szobába;)

2009. jún. 22. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket is,de még ha van valaki aki tud segíteni jó lenne ha írna :)
2009. jún. 22. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs ezen mit kibírni, ezt csak kijátszani lehet. Az sem baj, ha lebuktok - legalább felismeri, hogy tilthat, őrizhet, ha akarjátok akkor is megteszitek, csak legfeljebb az ő tudta nélkül. Ez általában verhetetlen érv, nálam anno bejött. Sok sikert!

27/L

2009. jún. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!