Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miután megkapták a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miután megkapták a szexet, elhagyák a barátnőjöket? Részlet lejebb.

Figyelt kérdés

A páromal 2éve együt vagyunk, de ma szakitott, az okát nem tudom, azt mondta hogy már nem szeret, pedig anyi mindent csináltunk már együt, sok rosszat és sok jót áteltünk. Azt mondta hogy sohasem fogok benne csalódni, és föleg nem az lesz a kapcsolatunk vége hogy kihül. Lefeküdtünk pár hónapja és azóta talán nem lát már semmi ujat a kapcsolatunkban, ez lehetseges? Szerintem egy 2 éves kapcsolat nem mulhat csak igy el, vagy mégis??? kérlek irjatok

(bocsi a helytelen irásert)

16L

2011. okt. 18. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
de elmúlhat, tessék...
2011. okt. 18. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
gy taktikázós pasi bármennyit képes várni, hogy megfektessen. Éveken át szédíthet, miközben más csajokat dönget. Miután sikerrel jár, párszor kihasználja a helyzetet, aztán ha megunja, lelép.
2011. okt. 18. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahogy elnézem a korodat, sztem te sem gondoltad komolyan h egy 14 évesen kezdődött kapcsolat örökké szól.

Hagyd elmenni! Sok pasi van még és nagyon fiatal vagy még !!! Előtted az élet :)

L22

2011. okt. 18. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

most komolyan, mit vártál, mit fog mondani? :)

-Drágám, ugye soha nem hagysz el!?

-De, úgy másfél év múlva, és jó nagyot fogsz csalódni bennem. De azért szeretlek kicsim ^^

Viccet félretéve, sajnos van ilyen. Nekem is így múlt el egy 2 és fél éves kapcsolatom, előtte én is azt hittem, hogy semmiképp nem lehet így vége... sajnos tévedtem :(

2011. okt. 18. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
Kell a pasiknak a tapasztalatszerzés fiatalon. Meg a hormonok tudod, sok erős inger éri őket, ami fölött nincs uralom.
2011. okt. 18. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!