Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet valami? (bőv. Lent)
Kb 3 hete szakítottam a barátommal( nem voltunk sokáig együtt, csak pár hétig). Az ürügy amit kitalált, az részben igaz, de azért nem feltétlenül szakító ok(konkrétan azt mondta, hogy nem illünk össze-ami szerintem nem igaz- és mások a céljaink, más irányba tartunk és még sok mást is mondott.
Lementettem a beszélgetéseinket és azt vettem észre a szakítás előtti és utáni üzenetekben, mintha 2 különböző ember írta volna.
A szakítás előttiekben olyan kis romantikus volt és érdeklődő, az utániban meg úgy beszélt mintha haverok lennénk és tejesen érdektelen, hogy mi van velem(amikor szakítottunk azt szerette volna, hogy jóban legyünk).
A kérdés: ha nem is most, de a jövőben valamikor lenne még esély arra, hogy újra összejöjjünk, vagy teljesen halott az ügy és próbáljam magam túltenni rajta? Elvégre nem történt semmi olyan(pl megcsalás) ami miatt ne lenne meg a bizalom. 20L
"Elvégre nem történt semmi olyan(pl megcsalás)"
Ebben az ő részéről sincsenek kétségeid? Nekem is hasonlót mondott az exem, miután csomószor megcsalt, mert azt nem merte elmondani.
Én sem adtam okot neki rá, amúgy meg a megcsalás pont olyan dolog, amire nem lehet okot adni, úgyértem nincs rá mentség. De hagyjuk ezt mert egyáltalán nem biztos, hogy ez van a dologban, csak nekem ez a tapasztalatom...
A lényeg, hogy ha ennyire megváltozott, "kihűlt" irántad, akkor sajnos nem valószínű, hogy később lehet több.
az egy dolog, hogy szerinted összeilletek, de ő meg valószínűleg rájött, hogy nem fog tudni szeretni, ennyi.
teljesen egyértelmű, hogy miért mondta, legyetek jóban, mert nem akart megbántani, de attól még nem akar veled járni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!