Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok jól döntök?
Figyelt kérdés
(lányvagyok,ezegyismerősömmel közös felhasználo.)Barátok vagyunk de teljesen összezavar pl leirja hogy én vagyok a legokosabb legszebb lány akit ismer az összes többi hülye, vaaaagy hogy ő nem szereti a lány ismerősei viselkedését de én vicces jofej meg kedves meg szép vagyok és hogy BARÁTILAG mondjam meg hogy mit gondolok róla,ami a szívemben van.ez mi?:"D.persze a barátilag szavacska miatt nem említettem azt az apróságot hogy már egy éve minden nap mindenpercben lefekvés elött után csak rá gondolok.DE mostmár itt lesz az ideje,mert ennek igy semmi értelme.Szóval arra jutottam hogy elmondom neki és ha aztmondja hogy csak barátság akkor bármennyire is fog fájni mert nagyon értékes és fontos számomra elbúcsúzok tőle mert én nemtudok rá ugy tekinteni mint barát,és mellette nemtudnék mással ismerkedni.szerintetek hogy kérdezzem meg vagy mi a véleményetek igazából sok dolog szol az mellett hogy szeret meg sok az mellett hogy nem.legjobb barátnőmnek megmutattam a leveleinket és ő sem tudja eldönteni:s.2012. ápr. 24. 21:26
1/2 anonim válasza:
én a heyledben megmondanám neki valamikor hogy többet szeretnék tőle mint barátság igazából nem is tudom hogy bírtad ennyi ideig... ritkaság az a pasi aki nem úgy tekint a lányokra mint barátnőkre főleg ha kihangsúlyozza neked hogy a többi nő hozzád képest piskóta... szerintem akar valamit az ellenkezőjének az esélye kevesebb az 1 % nál
2/2 A kérdező kommentje:
mindenképp megszeretném mondani neki csak félek attól hogy milyen lesz nélküle ha nemet mondd:| mert utánna is beszélnék vele csak sokkal kevesebbet, szerintem és furcsa lenne.
2012. ápr. 25. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!