Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról hogy a 11-12 éves kölykök pasiznak-csajoznak, járnak?
Ezt komolyan és rendesen. Ezek már rendes párkapcsolatok!
5-től már ez van. Vélemények?
Ezeket azért nem kell komolyan venni, nem rendes párkapcsolatok ezek. Főleg ne általánosíts, a hugaim 13 évesek és sem ők, sem az osztálytársaik nem érdeklődnek "komolyan" egymást iránt. Már amennyire komolynak lehet nevezni ebben a korban. Lehet, hogy elvannak, elmenni sétálni együtt, megfogják egymást kezét, de ne gondold, hogy bármi más is történik köztük.
Kérlek, ne írd, hogy álomvilágban élek, ahol minden szép és jó! 1-2 évvel idősebbek csinálják azt, amit Te gondolsz, semmiképpen sem ötödikes, vagy egyáltalán általános iskolások.
engem nem érdekel.
nekem normális gyerekkorom volt és az első barátom 16 évesen volt. 2 hónapig nem is csókolóztunk, de nekem megfelelő volt ez a tempó:)
az meg az ő dolguk, hogy 12 évesen már rendszeresen megk*rják őket... a szülők meg persze vagy lesz*rják, vagy nem tudnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!