Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Elfelejthetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elfelejthetem valahogy?

Figyelt kérdés

Bele estem az osztálytársamba ( nagyon sokat hülyültünk az elmúlt időben ) és fogalmam sincs hogy van e nála esélyem de félek elmondani neki a dolgot mert nevetség tárgya leszek ez 1000% mert amikor elmondtam a barátnőmnek azt mondta hagyjam mert ha kiderül......de én képtelen vagyok erre nagyon sokat sírok miatta, folyton rá gondolok és mostanában nagyon el is bambulok ilyenkor. ( már régebben is tetszett akkor csináltam egy hülyeséget is de mostmár egyre jobban szeretem. :((

hogyan tudnám elfelejteni?

vagy mit csináljak?

2012. ápr. 24. 19:57
 1/4 anonim válasza:
Hát figyelj sztem hívd félre vagy mennyetek el vhova kettesben és úgy mond el neki mit érzel. Én is voltam így és elfelejteni én se nagyon tudtam. :)
2012. ápr. 24. 20:04
 2/4 anonim válasza:

ha négyszemközt vagy vele mondd meg neki mit érzel, és a válasza alapján el tudod dönteni hogy miként kellene lépned...

én is ilyen helyzetben voltam/vagyok, csak nekem annyival másabb hogy én amikor bekerültem most félévkor az új suliba összejöttem vele mert már látásból ismertem és novemberben már beszéltünk arról facebookon hogy meg kéne próbálni de akkor hagytuk, nekem annyiba volt könnyebb hogy miután szétmentünk nagyon fájt és ő utána nem is járt suliba mert szeret lógni és hogy nem láttam könnyebb volt elfelejteni de még most se ment igazán...

2012. ápr. 24. 20:08
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!!

akkor látom nem csak én járok ilyen cipőbe. :)

2012. ápr. 24. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem indítanék azzal, hogy elmondom neki, hogy belészerettem. Keresnék alkalmat, amikor kettesben lehetünk, vagy négyesben elmehetnétek valahová, és jelzéseket adni neki, hátha bejössz neki, ha válaszol a flörtre, akkor léphetsz tovább. Sztem a fiúk nagy %-a nem örül, ha kerekperec megtudja, hogy vki bele van esve.
2012. ápr. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!