Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Valahogy el szeretném csábítani.

Figyelt kérdés

19 éves meleg fiú vagyok, és sajna beleszerettem a legjobb barátomba de nagyon... Persze ő ezt nem tudja ahhogy azt sem h "más " vagyok.

nálam fog 7végézni szal 1 ágyban alszunk majd, és nem tudom h lehetne kipuhatolozni, rávenni arra h legyen valami.

ötlet? (unatkozo homofoboknak meg csak annyit h teljesen felesleges hülyeségeket írnotok, higgyétek el senkit nem érdekeltek)

19/f/meleg

2012. ápr. 9. 00:35
 1/7 damork01 ***** válasza:
46%
k/rva anyád csábítgasd te csicska g*ci :)
2012. ápr. 9. 00:37
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ne legyél meleg. Mért olyan nehéz normálisnak lenni? Minek kell perverz állatnak lenni aki barátjára nem barátként tekint. Nézesd meg magad egy késsel, az segít rajtad.
2012. ápr. 9. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Hagyd őt békén. De, ha elakarsz veszíteni egy barátot, akkor nyugodtan próbálkozzál be nála... Inkább regisztrálj egy búza társkeresőre vagy menj el egy búza bárba.
2012. ápr. 9. 00:40
 4/7 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon rossz ötlet. nekem semmi bajom a melegekkel (genetika), de még ha férfi-női barátság lenne a te helyzetedben,az is nagy szemétségnek számítana rámozdulni a másikra. És mivan ha nem meleg a csávó, örökre elveszíted, és meg is utál..stb.
2012. ápr. 9. 01:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ez elég komoly ügy... Annyit mindenképp tanácsolok, hogy NE az ágyban vallj színt, mert az mindkettőtöknek kínos lenne.

Szerintem valld be neki elötte, és hagyj neki mindenképp egy-két nap gondolkodási időt. Valószinüleg így se fog sikerülni, de így van a legtöbb esélyed.

2012. ápr. 9. 11:04
 6/7 A kérdező kommentje:

A beszlóknak:

Igen Ti biztos kürvatökéletesek vagytok, ahhogy az életeteik is az...

Bár nem értem miért van az h az h az ilyen kérdéseknél azonnal felbukkantok, miért van az h a téma mégis ennyire édekel Titeket.

Én legalább tudom azt h Ki vagyok, és be is ismerem magamnak.

2012. ápr. 10. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Amugy megvolt a srác...

És közlöm ma már csak "hererokra" megyek, mer senki nem annyira az h ne kapjam meg...haha

2013. jan. 3. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!