Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valahogy el szeretném csábítani.
19 éves meleg fiú vagyok, és sajna beleszerettem a legjobb barátomba de nagyon... Persze ő ezt nem tudja ahhogy azt sem h "más " vagyok.
nálam fog 7végézni szal 1 ágyban alszunk majd, és nem tudom h lehetne kipuhatolozni, rávenni arra h legyen valami.
ötlet? (unatkozo homofoboknak meg csak annyit h teljesen felesleges hülyeségeket írnotok, higgyétek el senkit nem érdekeltek)
19/f/meleg
Hát ez elég komoly ügy... Annyit mindenképp tanácsolok, hogy NE az ágyban vallj színt, mert az mindkettőtöknek kínos lenne.
Szerintem valld be neki elötte, és hagyj neki mindenképp egy-két nap gondolkodási időt. Valószinüleg így se fog sikerülni, de így van a legtöbb esélyed.
A beszlóknak:
Igen Ti biztos kürvatökéletesek vagytok, ahhogy az életeteik is az...
Bár nem értem miért van az h az h az ilyen kérdéseknél azonnal felbukkantok, miért van az h a téma mégis ennyire édekel Titeket.
Én legalább tudom azt h Ki vagyok, és be is ismerem magamnak.
Amugy megvolt a srác...
És közlöm ma már csak "hererokra" megyek, mer senki nem annyira az h ne kapjam meg...haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!