Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jár egyszerre 4 csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár egyszerre 4 csajjal?

Figyelt kérdés
Szóval van egy csávó(17) nagyon aranyosan néz ki, meg rendes is néha, de általában bunkóskodik!Meg kell emliteni, hogy nagyon rámenős.Irogat smseket, meg nonstop csörget!Pénteken, amikor discóba voltunk találkoztam vele, és úgy volt,hogy összejövök vele, mert már többször is próbálkozott.De van egy közös barátunk,aki elárulta, hogy van neki 4 csaja,de ő mégis azt mondta, hogy össze akar velem jönni, meg hogy én leszek a bnője. Aztán éppen akkor jött a barátnője, amikor engem karolgatott, meg a fenekem fogta. A barátnője csak nézett, meg én is amikor a csávó megcsókolta a csajt.Erre nagyon felment bennem a pumpa, és elmentem a barátaimhoz.Aztán jött a csávó utánam, megint karolgatott, meg ilyenek, de levettem a kezét, meg mondtam, hogy hagyjon békén, mert haragszom rá.Szerintetek most mi lesz ezután?Hagyjam a fra.cba, vagy járjak vele?
2009. jún. 21. 21:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mert megteheti. Anno én is több csajjal kavartam, de nem érdekelt, mert egyiket sem szerettem, csak az számított, hogy a csaj jól nézzen ki.

Mostanra már megkomolyodtam, és az számít, hogy egy lány értelmes legyen és szeressen és most nem találok senkit.

Komolyan gondolkozom azon, hogy újra lesz@rjam a lányok érzelmeit, mert nincs szükségük arra, hogy megértsék őket

2009. jún. 21. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!