Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kivel van a probléma?
A volt barátom elhagyott már néhány hónapja,de maga sem tudta megindokolni,hogy miért. Sokáig tipródott,mert megbántottam egyszer,és rettentően sértődékeny típus. Nemrég hallottam a bátyjától,hogy mikor összevesztünk,napokig zokogott . A veszekedés után nem érzett már szerelmet,és hiába kértem,hogy beszéljük meg,tisztázzuk,ő nem akarta. Próbáltam visszakapni,nem akarta újra. Azóta nincs barátnője. Ha meglát valahol az utcán,nagyon lenézően néz,és azt hiszi magáról,hogy ő az isten. Köszönni is alig akar.
Nekem persze hiányzik,és mindent megtennék,hogy együtt legyünk,de úgy tűnik,nem érdeklik a lányok mostanság. Se én,se más.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :))
Igazából az bánt,hogy helyre szeretném hozni a dolgokat,mostmár tudom,hogy kellene vele bánnom. Egyébként abszolút nem voltam sértő,vagy kegyetlen,szerintem túlérzékeny,sajnos ezzel együtt is nagyon szeretem.
Csak rosszul esik,hogy nem ad magyarázatot,és így nem bírok továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!