Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normalis a baratom? Megverte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis a baratom? Megverte egyik kollegamat az elobb, mert betegesen feltekeny!

Figyelt kérdés

Ki fognak rugni a munkahelyemrol!

Mert latott minket beszelgetni az utcan,ahogy mentunk at kaveert!

Ezzel beigazolodni latta minden korrabbi gyanujat,hogy megcsalom!!!

Hat,ez nem normalis!

2012. ápr. 24. 10:25
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
ha nem ismertel meg szemelyesen betegesen feltekeny embert,elmeselesek alapjan nem igazan tudod elkepzelni.
2012. ápr. 25. 09:23
 22/31 anonim ***** válasza:

De igen, ismertem. Nem az a része tűnik kamunak. Hanem én még ilyen ostoba nőt, amit te itt megjátszol, életemben nem láttam.

Vigyori szmájlik ("hát igen:)"), azután, hogy arról írsz, hogyan üt, fenyeget és terrorizál másokat is.

Ha meg igaz, akkor sem tudlak sajnálni, mert magad is tehetsz róla, hisz hagyod. Már rég szólhattál volna valakinek, hogy segítsen megszabadulni tőle, de olyan végtelenül buta vagy, hogy inkább elviseled ezt. Akkor vess magadra, ezt tudom mondani.

2012. ápr. 25. 10:13
 23/31 A kérdező kommentje:

kinek tudnek szolni?

a rendorseg nem fog mellem allitani egy embert ejjel-nappal.

A tavoltartasi rendelkezesrol pedig ezt irjak:

Magyarországon jelenleg csak abban az esetben rendelhető el a távoltartás, amikor bizonyíthatóan bűncselekmény történt, tehát egy „egyszerű” életveszélyes fenyegetés még nem elegendő.

2012. ápr. 25. 14:47
 24/31 A kérdező kommentje:
engem nem szokott fenyegetni,megverni.
2012. ápr. 25. 14:49
 25/31 A kérdező kommentje:
ha ismertel ilyen embert 22/24 -es - ott hogyan oldottak meg a felek az ugyet?
2012. ápr. 25. 14:52
 26/31 anonim ***** válasza:

Na vajon hogyan? Először is nem hagyta, hogy a pasi sakkban tartsa, nem hagyta, hogy visszakönyörögje magát. Szólt pár ismerősének (férfiaknak), akik elbeszélgettek az emberkével és belátta, párszor felkenik vele a padlót, ha nem hagyja békében.

Te meg nemhogy nem mered lekoptatni, hiszel neki, hogy majd minden szép és jó lesz.

Volt egy ismerősöm, aki viszont ugyanilyen szerencsétlen volt. A pasi terrorizálta, aztán kidobta a p*csába és még jól le is alázta. Az meg is érdemelte, amit kapott.

2012. ápr. 25. 14:56
 27/31 A kérdező kommentje:
nincsenek ferfiismeroseim,akik bevallalnak,hogy akar verekedni is kell ertem...
2012. ápr. 25. 15:00
 28/31 anonim ***** válasza:

Azt írtad, karatézol, ha úgy adódik, meg tudnád magad védeni. De ez ilyeneknek, mint a pasid, csak a szája jár.

És nem hinném, a munkahelyeden nem lenne egy férfiember sem, aki segítsen. Egy ismerősöm mesélt olyat, hogy észrevették egy kis kolleginán a verésnyomokat, kiderült, hogy veri a férje. Páran összeálltak, jól megverték a nő pedig elvált tőle, azóta minden rendben van.

2012. ápr. 25. 15:11
 29/31 A kérdező kommentje:

hat,az a baj,hogy en elegge magamnak valo tipus vagyok,es a munkakoromben is egyedul dolgozom,masoktol szeparaltan.

koszonoviszonyban sok kollegammal vagyok,de nem lenne pofam megkerni oket,hogy keveredjenek mar miattam verekedesbe.

ez azert nem kis keres. miert is tennek meg valaki miatt,akihez semmi kozuk?

2012. ápr. 25. 15:31
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én egy idegenért is megtenném, ha látnám, hogy szüksége van rá.
2012. ápr. 25. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!