Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonöt fölött nektek hogy megy a párkeresés? Hol ismerkedtek, meg mikor? Ti is azt tapasztaljátok, hogy sehol egy normális pasi?
ilyen elvarasokkal nem hiszem hogy egyhamar talasz magadnak valo tarsat!
DE szivbol kivanom ne legyen igazam...
Kisanyám, te is netes, önbizalomhiányos, lelki sérült vagy.
Nézzél már tükörbe.
Szerintem ne dizsikben gondolkozz. Szazszor több eselyed van egy szinvonalasabb biliard-clubban vagy ehhez hasonlo helyen.
Ami a netes pasikat illeti, nem ertek vele egyet! En nem vagyok önbizalomhianyos. Söt... ami azt illeti, mondhatni, hogy eddig nagyon szep elmenyeket nyujtott a netes ismerkedes. Igaz volt sok lany, aki nem erte meg a faradozast, de van egy par, amellyel rendszeresen talalkozom. Igaz nem szep dolog, mert sem egymasrol nem tudnak, sem pedig arrol, hogy jo ideje parkapcsolatban vagyok.
PS: tudom, hogy sokan lepontoznak ezert. Nem a valasz,hanem az öszinteseg miatt. Ezt nem azert irom, mert büszke vagyok ra, hanem, figyelmeztetesnek, hogy legyetek körültekintöek!
A heten 4 lannyal talalkozom. Ha nem büntetitek az öszintesegemet, velük is az leszek! Igerem, azzal fogom kezdeni a talalkozot, hogy van baratnöm...
Fél évvel ezelőtt nekem is "kinti" hobbim volt. Hosszabb távokat futottam, de az aszfalt szétkoptatta a bokám és a doki leállított. Azóta a legtöbb időmet a gép mellett töltöm, társszerkesztője vagyok egy honlapnak, játszom, játék közben pedig emberekkel ismerkedem. Ne egyperces kapcsolatokra gondolj, ezekkel az emberekkel naponta órákat beszélek kb. fél éve. Másik hobbim a balisong nevű harcművészet szintén "szobahobbi". Ezeket csak azért írtam le, mert attól, hogy valaki ideje nagy részét otthon tölti még nem unalmas, hobbi nélküli ember. Kimozdulni is ki szoktam, olyankor túrázom a hegyekben. Gyakrabban is elmászkálnék itthonról, de nincs kivel, a szórakozóhelyek meg nem az én világom. Szurkolok neked, hogy megtaláld a párod, de ha csak azért elutasítasz valakit, mert szereti az idejét otthon tölteni, akkor lehet, hogy egy csomó érdekes emberről lemaradsz, mert az otthonülő nem feltétlen jelent egyet a "láda sörrel 24 órát TV-zővel".
23/F
off
Kavalier:
pont ezt irta kerdezo, is hogy gyakorlatilag ilyen ^egyenes^ ferfiak vannak a netes tarskeresokben!
14- nek
"Igaz volt sok lany, aki nem erte meg a faradozast, de van egy par, amellyel rendszeresen talalkozom. Igaz nem szep dolog, mert sem egymasrol nem tudnak, sem pedig arrol, hogy jo ideje parkapcsolatban vagyok. "
Ennek így mi az értelme, hogy heti négy lánnyal találkozgatsz, beszélgetsz?
Ez nálad talán már olyan mint egy hobbi vagy kikapcsolódás. Különben hallottam már ilyet csak csajtól. Abban lelte örömét, hogy "társkeresőzött". Egy kapcsolat legeslegelején mindenki a legjobb formáját adja és Ő úgymond "lubickolt" a bókokban. És ezt megkapta hetente többször. Ja és azt is élvezte, hogy "tepernek" érte a fiúk/ férfiak.
#17-es (kerdezötöl elnezest, ha kisse felreterelödött a tema!)
Lehet benne igazsag, amit mondasz. Tenyleg nagyon jol esik latni, ahogy ilyenkor adja magat egy lany, latni a szemeben, hogy viaskodik magaban, vajon meddig merjen elmenni... kicsit elfelejteti önmagamat.
Vannak olyan belsö problemaim, amiket egyszerüen nem tudok feldolgozni. Nem fogom pusztitani magam alkohollal vagy meg rosszabbal. Nekem ezek a pillanatok azok, amelyek elfelejtetik velem önmagamat, problemaimat es egy olyan szerepet ölthetek, melynek nem kell felelöseget vallalni. Es reggel nem masnapos vagyok, hanem kitisztult a fejem, eröt meritettem es kepesnek erzem magam arra, hogy megoldast keressek.
Ez nem mentseg! Tudom, mennyire önzö ez.
#3-as voltam.
Kérdező:
Félreértetted.
A kollégáimnak is van magánélete.
Ők is családoznak, néha szórakoznak, van hobbjuk is.
A lényeg az, hogy a szabadidejük többségét nem a szórakozás teszi ki ahol lehetne ismerkedni (persze hagyjuk is azokat az embereket.
Nem azt mondtam, hogy semmirekellő elkényeztetett liba vagy, hanem azt, hogy írásodból ez jön le.
A netes ismerkedéssel pedig semmi baj nincs, ha realistán viselkedtek.
Tehát pár üzenetváltás után személyessé válik a dolog, és nem az msn, skype, és egyéb chat alkalmazásoknál merül ki.
Azt se felejtsük el, hogy van előnye bőven.
Ilyen esetekben azokkal az emberekkel találkozol össze, akik szintén párt keresnek.
Volt idő amikor én is az utcán ismerkedtem, de elég hervasztó tud lenni, amikor az 5. nő is azt mondja:
Igen, szívesen megiszom veled egy kávét, de már van párom köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!