Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy fiú már nem nagyon néz senkinek a szemébe, még a barátaiéba se?
Figyelt kérdés
Mondjuk úgy ül és kavargatja a kávéját, hogy mikor felnéz,akkor csak a semmibe néz,és úgy beszél,nem néz rá a barátaira,akikkel beszél.
Mi van olyankor ???
2012. ápr. 23. 15:16
2/11 anonim 

válasza:

Nem tudja hova kell nézni ,segíts neki
3/11 anonim 

válasza:

Bátor leszek és kiírom:a sunyi emberek nem néznek mások szemébe!!!Szerintem alap dolog beszélgetés közben szemkontaktust teremteni.Ezzel is kifejezzük egymás felé érdeklődésünket.Óvakodj :)
4/11 anonim 

válasza:

Nagyon sok dolog lehet mögötte. Én pl arra tippelek, hogy régebben volt olyan rész az életében, hogy pl. lelkileg bántották, tehát szivatták vagy valami, és emiatt zavarban van már az emberek között. Lehet szociális fóbiája van.
5/11 anonim 

válasza:

Anyum az egész családjával együtt ilyen :D
Sokszor olyan mintha nem is lenne itt lélekben, de beszél és hallja mit mondanak :D
6/11 anonim 

válasza:

"a sunyi emberek nem néznek mások szemébe!!!" - meg az autisták. És nem mindig olyan egyértelmű a helyzet, nem az Esőemberre kell gondolni...
7/11 anonim 

válasza:

Én se nagyon tudok az emberek szemébe nézni, de nem bunkóságból.
8/11 A kérdező kommentje:
utolsó, miért nem tudsz ?
2012. ápr. 23. 16:24
9/11 anonim 

válasza:

Én szintén feszülté válok ha a szemébe kell néznem valakinek,ilyenkor gondolom egy berögződés aktivizálódik a sok agresszív bunkó miatt akik bántottak fiatalkoromban.
Mindig azzal jönnek hogy gerinctelenség meg nem egyenes ember az ilyen.Inkább a félelem áll a legtöbb eset hátterében szerintem.
10/11 anonim 

válasza:

Fogalmam sincs kérdező, egyszerűen nekem nem megy a szemkontaktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!