Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvagyok keseredve! Megismerkedtem valakivel! Vajon tetszem neki?
Szerintem biztos, hogy tetszel neki :)
Tuti forrásból tudod, hogy kapcsolata van? Ha igen, akkor vigyázz vele, mert nem biztos, hogy ugyanazt várjátok majd egymástól, ha össze is jönne köztetek a dolog!
De azért sok sikert:)
Én válaszoltam az előbb is. Attól függ, hogy mit akarsz a pasitól: csak szexet, viszonyt, vagy kapcsolatot. Lehet, hogy mindvégig "csak" szerető leszel. Ez rajtad múlik, hogy neked belefér-e. Jó lesz így neked? Ha igen, akkor csak kacérkodj vele, flörtölgess, de ha már nyitott feléd, akkor neked csak önmagadat kell adni:)
Persze az is lehet, hogy beléd szeret, és akár új életet kezdtek együtt. De vigyázz, ne hagyd magad kihasználni. Ha komolyabb jeleket ad, hogy tetszel neki- csók vagy ilyesmi- akkor akár rá is kérdezhetsz, hogy mi van a barátnőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!