Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem pár hete valakivel, majd megtaláltam myvipen az adatlapját és nem ott dolgozik amit nekem mondott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen kérdezz rá :).Nemhiszem h nem az igazat fogja mondani, oka lehet arra, h nem az van neki kint vipen.

Fel a fejjel ;)

2009. márc. 28. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
hát kérdezd meg tőle őszintén hogy miért mondott mást..vagy lehet h nem merte megmondani mert cikinek tartja.sok lehetőség lehet,vagy csak direkt mondott mást.
2009. márc. 28. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Leht munkahelyet váltott és még nem javította ki az adatlapját. Kérdezd meg tőle.
2009. márc. 28. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne ordítsd azért rögtön le a haját a fejéről szemrehányó tekintettel !! az is lehet hogy simán csak lusta és elfelejtette átírni..ien is megesett már :)
2009. márc. 28. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ez az engem halálra idegesít már 3éve ugyanaz a melóm van kiirva aztán lusta vok szerkesztgetni
2009. márc. 29. 00:23
 6/6 anonim válasza:
Gyere sírj a vállamon XD
2009. nov. 22. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!