Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szemetek a nők? Megismerkedtem valakivel.
Sziasztok!
Vannak hülyék mindenhol, de a rendes lányok és rendes fiúk ismertetőjegyei az, hogy nehéz rájuk találni.
Keresgélni kell, fogjátok ezt fel másképp, és az első dolog ne az legyen a másikban hogy " lehet hogy ő az igazi ", hanem törekedjetek arra hogy legalább olyan barátság legyen közetetk, amire épülhet szerelem, de minimum egy megértő ember legyen.
A plázacicákat, k*rvákat, és alkalmi partnereseket kerüljétek el. Meg a beképzelt embereket is.
Valószínüleg nem vagy elég jó hozzá. Legyél jobb, hogy egy szép napon utánnad fussanak a nők, és ne te őutánuk. Mi lenne ha vádaskodás helyett magadban keresnél valami hibát, és azt javítanád?
A nők nem ellenfelek, akikkel meg kell küzdeni. Hanem emberek, akikben vágyat kell ébreszteni arra hogy téged akarjanak megismerni.
Sose gondolj mögé túl sokat ha egy nő valamit mond vagy úgy csinál mintha... Inkább csak reagáld le kedvesen, akár színészkedve mintha valóban nagyon jól esne a gesztusa. Egy telefonszám csere még semmi. Viszont ha ő felhív, vagy dob egy válasz sms-t akkor szabad picit tovább gondolni hogy hol is járunk...
Mindig csak 1 lépéssel járj a nő előtt. Egyáltalán mit mondtál volna ha felveszi a telót?
Szemét vagy te!!
Hiszen mégcsak most cseréltetek tel. számot. Jó hogy nem azt mondod hogy megcsalt mert mással sétált, vagy telefonált. Lehet hogy egy löketre van szüksége egy fiúra aki rádöbbenti hogy nem szereti a jelenlegi párját már.De most hogy elkezdted hivogatni jól el is riasztod.
Jól elbaltázod.
Nézz már magadba. Nem veled van a baj?
De igen velem )ha ezt én csinálom meg férfi létemre a hölgyel és pl kérdésben fogalmazva felteszi az esetet ezen az oldalon akkor neki is ugyanezt irtad volna?
Feltételezem te nő vagy )
Igazad van én is igy gondolom,a nők lábai elött heverjen a férfi és ahol csak lehet alázzák meg őket.
Te feminista vagy?
Szerintem egyik félnek sincs joga szemétkedni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!