Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szemetek a nők? Megismerkedtem valakivel.
A kommentedre válaszolva!
Nő vagyok! Nem feminista.
De nem mindenkinek egyszerű a magánéletében döntéseket hozni. Ezek a dolgok nem olyan könnyűek egy nő számára.Legalábbis szerintem. A nők határozatlanabbak sztem ezena téren, mert érzékenyebbeklelkizősebbek és hasonlók. Nekik kell a bizonyosság de ha követelőtöl és szemetezel, mindíg így fogsz járni, mert egy követelőző türelmetlen pasas vagy fiú inkább riasztó, és visszataszító. Inkább próbáld megnyerni, udvarolni elhódítani, de ne úgy hog leszemetezed.
És fordított estben is ezt írtam volna, mert vannak oylankapcslatok amelyekből egyik félnek sem könnyű kilépni.És minden ember egy külön lélek, és másképp viseli az effajta megpróbáltatásokat.
Na figyi te nő)
Nekünk is kell döntéseket hozni a magánéletben és ez személyes dolog nem köthető a nemekhez mindenkinek vállalnia kell a döntéseiért és tetteiért a következményeket és nem gondolnám hogy érzelmekre hivatkozva valaki kibujhatna ezalól.
Ha kapcsolata van pl ennek a hölgynek de nem tudom biztossan akkor miért szórakozik igy? ha nem rendezte ezt le.
Szerintem ez akkor is szemét huzás ha F v N az illető.
Főleg,hogy elötte kb 2 hónapja rendszeresen köszönök neki ő fogadja és mindketten sokatmondóan nézünk egymásra.
Szóval most hogy léptem felé ő visszavette a tempót én meg nem tudom mi van szóva lehet tovább lépek és megmarad egy szép álomnak ez a hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!