Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg anyumat erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg anyumat erről?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátommal, minden rendben van. Egy a gond hogy messze lakunk egymástól. Én 15 vagyok, ő 18. Eddig minden alkalommal ő jött, itt is alszik mindig. Az utolsó alkalommal megkérdezte apumtól hogy nyáron elmehetnék-e hozzá. És apum mondta hogy igen, semmi akadálya. Anyutól még nem kérdeztem meg. Nagyon félt engem, félek hogy nem fog elengedni. Hogyan üljek le vele megbeszélni? Hogy kezdjek neki?
2009. jún. 21. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Te elengednéd a 15 éves lányodat egy 'idegennel'?? Lehet, h már ismerik de azért még csak 15 éves vagy. Már azzal meg kellene elégedjetek, hogy ott alhat. Ha egy napos eseleg 2 napos kiruccanásról van szó, akkor még mondjuk, de ha több napos akkor nincs amiért megharagudnod ha nem engednek.

Amugy te ismered anyukádat és kb tudod, hogy mikor van jó kedve és akkor kérdezd meg. Ne halasztgasd, csak kérdezd meg, hogy mit szólna ha te elmennél a barátodhoz. De ha nem egyeznek bele akkor ne haragudj rájuk.

Nem rossz indulatból irtam ezt. Ha elengednek, akkor azt jelenti, hogy megbiznak benned...sok sikert, vigyázz magadra:)

2009. jún. 21. 17:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. jún. 21. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan a viszonyod anyukáddal, hogy megbeszéltétek, hogy lefekszel a fiuval, akkor biztos bele megy.

ulosó voltam

2009. jún. 21. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Megint a 17:02 v.ok, cigányok? Beszélgessen el anyuddal a srác, mondja meg neki hogy vigyáz rád.

Akár több srác megy ki eléd a keletihez, vagy egyszerűen kérd meg apukád vagy anyukád vagy akit ismersz és jogsija van hogy vigyen el autóval.

2009. jún. 21. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia! S mi lenne, ha a barátod eljönne érted, s ketten mennétek hozzá? Aztán visszafele felrakna Pesten a vonatra, így biztos nem lenne baj. :) Szerintem el fognak engedni, bár tényleg van okuk, hogy féltsenek! Remélem, tudtam segíteni!

17/L

2009. jún. 21. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
na???
2009. jún. 21. 20:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Elengedtek, a barátom lejön értem és haza is hoz! Köszönöm szépen a segítségeteket, nagyon boldog vagyok!!! :)
2009. jún. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!