Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy társaságban vagy bárhol bemutatnak egy lányt, kell vele kezet fogni?
Figyelt kérdés
Pl. Én állok fiú ott, és akkor mondja vki, hogy ő itt Anita, akkor nekem fiúként kell kezet ráznom vele, mikor bemutatkozom neki? Vagy a csaj nyújt először kezet? Vagy attól függ, hogy a csaj nyújt e kezet, ha nem, akkor nincs kézfogás?
Mert ugye fiúknál természetes, hogy kezet rázunk, na de lányoknál?
2012. ápr. 23. 13:14
11/14 anonim válasza:
én soha nem fogok csajjal kezet! alap szabály! :)a spanyoloknál pl !:)
13/14 anonim válasza:
Hát a kézfogás szerintem alap, és ha olyan a helyzet( pl.: baráti társaság, buli, rokon barátnője, stb.), akkor puszi is. Illem ide vagy oda, mindig én nyújtom a kezem, és többnyire a puszit is én kezdeményezem. Így magabiztosságot sugárzok és elkerüljük a felesleges és ciki töketlenkedést.
14/14 anonim válasza:
Ez a nagy amerikai üzletasszony-mániából, meg az emancipációból ered. Nővel sosem fogtak kezet régebben. Azaz de, aki "üzletasszony" volt, a sűrűn látogatott fajtából. A kézfogás ugyanis két férfi közötti jelzés, hogy nincs a másiknál fegyver (ezért fognak jobb kézzel kezet, mert az a kardforgató). Kezet fogni egy nővel annyit jelent: feltételezem róla, hogy az életemre akar törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!