Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha családi társaságban testvéred párja is ott van, és ők néha szájon csókolják egymást, illetve átölelik, megsimogatják egymás arcát, egymásra mosolyognak, megpuszilják egy homlokát, stb?
Bátyám az utóbbi időben nem tud leállni a témáról, hogy szerinte iszonyatosan zavaró, amikor én, és a barátom család előtt, ebéd közben, családi tévézéskor, stb ölelgetjük, puszilgatjuk egymást. Megkérdeztem erről szókimondó anyukámat, aki azt mondta, valahol igaza van a bátyámnak, de őt személy szeirnt nem különösebben zavarja az egész.
Titeket zavar(na) ez a jelenség? Vagy pl baráti társaságra is lehet gondolni.
18/L
k*rvára nem zavar, ez tök természetes
21/F
Dehogy zavarna, bátyám nagy nőcsábász, mindig más lánnyal jön! És ugyan úgy, csókolóznak, ölelkeznek meg minden.
A bátyád nagyon éretlen, nyugodtan mond meg neki!
25 éves, és van gy fél éves kapcsolata. ők család előtt soha egyetlen egyszer sem csókolták még meg egymást.
viszont nekem természetes, hogy kimutatom, hogy szeretem a barátomat. amikor megemlítettem a barátomnak (a bátyám kedvéért), hogy talán nem kéne, vagy minimum 1-2x, teljesen kiakadt, hogy miért szégyenlem őt, nem is szeretem már vagy mivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!